Her şey daha güzel bir Kumlu için

Her şey daha güzel bir Kumlu için

ABONE OL
19 Kasım 2021 09:45
Her şey daha güzel bir Kumlu için
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, ilçenin daha güzel hale gelmesi için tüm mesaisini ilçesine ayırıyor.

Ankara’daki temaslarını tamamlayarak ilçeye dönen Başkan Deli, ilçeye yeşil alan kazandırılması amacıyla yapımına başlanan Afrin Parkı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Deli, kısa zmanda parkın tamamlanması ve halkın kullanımına açılması için personelere talimat verdi.

BAŞARILI PERSONELLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Kumlu’yu bir bütün olarak değerlendiren ve görevini namus bilinciyle gerçekleştiren tüm personellere değer veren Başkan Deli, ilçede çalışmalarıyla örnek gösterilen personelleri ödüllendirdi.

Ödül sistemi ile belediyede daha kaliteli hizmet verilmesini amaçlayan Başkan Güzel, bu çerçevede çalışmalarında başarılı olan personellerle istişare toplantsı düzenledi. Halka hizmet noktasından eksiksiz bir çalışma sistemi öngören Başkan Deli, Kumlu’nun başarısında emeği geçen tüm personellere teşekkür ederek, ödül sisteminin oldukça faydalı olduğunu belirtti.

Başarılı personellerle istişare ederek sorunların daha kısa sürede çözüleceğini belirten Başkan Deli, toplantının ardından ödüllerini verdiği personellerle günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

En az 10 karakter gerekli