HESOB’dan Müdür Yavuz’a nezaket ziyareti

HESOB’dan Müdür Yavuz’a nezaket ziyareti

ABONE OL
17 Nisan 2021 17:07
HESOB’dan Müdür Yavuz’a nezaket ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polis Haftası dolayısıyla Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, beraberindeki Hatay Şoförler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, Hatay Marangozlar ve Hızarcılar Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar, Hatay Kasaplar Odası Başkanı Sabit Ak ve beraberindeki HESOB yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’u ziyaret etti. Polis Haftası dolayısıyla nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Teksöz, günün anısına Yavuz’a çiçek takdim etti.

TEKSÖZ: TÜM EMNİYET TEŞKİLATI’NIN HAFTASINI KUTLUYORUM

Ziyarette konuşan HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, geçirdiğimiz zor günlerde yoğun mesai harcayarak hem suçlarla mücadele eden hem de pandemi döneminde denetim çalışmaları ile halk sağlığını korumak için çalışan polis teşkilatına teşekkür etti. Başkan Teksöz, Türk Polis Teşkilatı’nın 176. Yılını kutladı.

YAVUZ: CANLA BAŞLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz da güvenli şehirler sıralamasında Hatay’ın daha da yükselmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini ve 7/24 suçlarla mücadele edeceklerini belirtti. Yavuz, “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için jandarma teşkilatımızla birlikte polis teşkilatımızın yapmış oldukları çalışmalar çok önemli. Hem polis teşkilatımızın hem de jandarma teşkilatımızın vatandaşlarımızın huzur ve güvenini sağlamak adına başarılı ve verimli çalışmalara devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Ziyaret, fotoğraf çekimiyle sona erdi.

En az 10 karakter gerekli