İskenderun bisiklet yolu projesi start aldı

İskenderun bisiklet yolu projesi start aldı

ABONE OL
13 Eylül 2021 10:47
İskenderun bisiklet yolu projesi start aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Bisiklet Yolu Projesi” hayırlı olsun dedi.. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,İskenderun Belediyesi tarafından çalışmaları yürütülen Bisiklet Yolu Projesinin yer tesliminin gerçekleştirdiklerini belirtti. İSTE içerisinde, İSTE Rektörü Prof. Dr.Tolga Depci ile birlikte yüklenici firma yetkilileri ile bir araya gelen Başkan Tosyalı,İskenderun’un yeniş bir ulaşım ağına kavuşacağını belirtti.

İSKENDERUN’A DEĞER

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Mevcut projemizin en önemli özelliği, insanlarımızın rahat dolaşabileceği, çevreci ve yenilikçi olması. Şuan ihaleyi alan firma yer teslim işlemini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Rektörümüz ve ilgili arkadaşlarımıza incelemelerde bulunduğumuz projemizin İskenderunlu hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum.İskenderun’a Değer” dedi.

PROJE START ALMIŞ BULUNUYOR

Bisiklet yolu projesinin yer teslimi yapılmasının ardından start aldığını belirten Başkan Fatih Tosyalı,”Projemizi çok önemsiyoruz.Halkımızın bisiklet kullanımını teşvik etmek istiyoruz.Bu proje ile şehir içinde yeni bir ulaşım ağı planladık.Bisiklet yolu projesi kısa bir sürede tamamlanacak.Hizmete devam” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli