İskenderun’da milli birlik yürüyüşü düzenlendi

İskenderun’da milli birlik yürüyüşü düzenlendi

ABONE OL
17 Temmuz 2021 08:19
İskenderun’da milli birlik yürüyüşü düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla İskenderun’da ‘Milli Birlik Yürüyüşü’ ve Şehitleri anma programı düzenlendi.

İskenderun’da düzenlenen ‘15 Temmuz Milli Birlik Yürüyüşü’ kapsamında protokol üyeleri, akademisyenler, STK’lar, iş adamları, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş ellerinde Türk Bayraklarıyla eski doğum evi hastanesi önünden Atatürk Anıt Alanına kadar ellerinde Türk Bayraklarıyla mehteran eşlğinde yürüdüler. Uzun bir yürüyüş korteji oluşturan çok sayıda vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla Anıt Alanı’na gelerek buradaki programa katıldılar. ‘Milli Birlik Yürüyüşü’ ne İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, belediye meclis üyeleri, siyasi parti yöneticileri, askeri ve sivil protokol üyeleri, şehitlerin yakınları ve gaziler, Belediye başkan yardımcıları, STK’ların yanı sıra çok sayıda vatandaşlar katıldı.
İSKENDERUN BELEDİYESİ TARAFINDAN ANIT ALANINDA VATANDAŞLARA ÇEŞİTLİ İKRAMLARDA BULUNULDU

İskenderun Belediyesi ve Kızılay tarafından Anıt alanında 15 Temmuz şehitleri için düzenlenen anma programına katılan vatandaşlara su, çay çorba, ekmek arası kavurma ve dondurma ikramlarında bulunuldu. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri, Atatürk Anıt Alanında gerçekleşti. Gece geç saatlere kadar devam eden anma programında İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, etkinliğe katılan vatandaşlarla bir araya geldi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,15 Temmuz’u unutmamak ve unutturmamak adına faaliyetleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi. 15 Temmuz’u Demokrasi ve Milli Birlik günü olarak yaşayacaklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”15 Temmuz’un 5.seneyi devriyesindeyiz. Bu vesile ile anıt alanında anma programları düzenledik. Sonrasında da buraya gelen vatandaşlarımıza İskenderun Belediyesi olarak ikramlarımız oldu. Bu aziz millette ne kadar hizmet etsek azdır ”diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli