Kumlu’da çalışmalar tam gaz devam ediyor

Kumlu’da çalışmalar tam gaz devam ediyor

ABONE OL
21 Eylül 2021 11:31
Kumlu’da çalışmalar tam gaz devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kumlu’da Mehmet Deli başkanlığında çalışmalar tam gaz devam ediyor. Başkan Mehmet Deli’nin koordinasyonundaki çalışmalar çerçevesinde Akkerpiç Mahallesi’nde yapımı devam eden ancak kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırı gerçekleştirilen kaldırım çalışmalarına yeniden başlandı.

İLÇEYE ÇOK AMAÇLI SALON YAPILIYOR

Başkan Deli’nin öncülüğünde ilçeye çok amaçlı salon kazandırılıyor. Temel dökümü tamamlanan çok amaçlı salonun kısa zamanda tamamlanması bekleniyor.

BAŞKAN DELİ: HER YER AL YILDIZLI BAYRAKLARLA DONATILACAK

Başkan Deli, ilçede devam eden çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Ekiplerimiz İlçemizin gerekli yerlerine Şanlı Bayrağımızla ilgili yapım çalışmalarını son hızla sürdürmektedir. Bayrağımızı başımızın üstünde, gönlümüzde, layık olduğu her yerde dalgalandıracağız. Akkerpiç Mahallemizde çalışmalarına devam ettiğimiz park çalışmamızın elektrik ve su altyapısı ekiplerimiz tarafından tamamlanarak bir sonraki yürüyüş yolu çalışmasına hazırlanmıştır. Süratle devam eden çalışmalarımızı kısa bir süre içerinde vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Akkerpiç Mahallemizde yapımı tamamladığımız “Düğün Salonu Peyzaj Düzenleme” çalışmalarımızı tamamladık. Betonlama çalışmalarımızdan sonra halkımızın hizmetine sunacağız inşallah. Halkımızın memnuniyeti için çalışmalarımız sürecek” dedi.

En az 10 karakter gerekli