ORMAN YANGINLARI VE ÇOK YÖNLÜ MÜCADELE!

ORMAN YANGINLARI VE ÇOK YÖNLÜ MÜCADELE!

ABONE OL
3 Ağustos 2021 22:15
ORMAN YANGINLARI VE ÇOK YÖNLÜ MÜCADELE!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Öncelikle Türkiye’mizin dört bir tarafında 132 küsur noktada genel itibariyle bilinçli bir şekilde aynı anda düğmeye basılan ve hem İnsanımızı, hem nefesimizi hem de milyarlarca canlıların canlı varlığımızı yok edilmesine yönelik yangınlarımızda vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralı kardeşlerimize ve zarar görenlere de Rabbimden şifalar ve geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum.
Birileri sanki bu memlekette bu felaketlerden Orman yangınlarından, Pandemi sürecinden, yurtdışı saldırılarından, terör saldırılarından medet umarcasına memnuniyet duyuyorlar.. Ben bu tip zihniyete sahip olanları kınıyor ve lanetliyorum..
Yine birileri ortalama 20 yıldır iktidarda olan şu anda Cumhurbaşkanı makamında olan AK Parti’nin Genel Başkanlığında bulunan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan rahatsızlık duyuyorlar.
Onun yönetimini beğenmemiş olabilirsiniz, fakat sonuçta Sayın Recep Tayyip Erdoğan yolda geçen iki kişiden birinin oyunu alarak Cumhurbaşkanlığı’na gelmiş, sandıklarda milletimizin iradesi ile iktidarı istikrarlı şekilde sürdüren başarılı bir liderdir.  Beğenirsiniz veya beğenmezsiniz o sizin bileceğiniz iş! Fakat, bunun ciğerimiz, nefesimiz olan ORMANLARI YAKARAK, sözüm ona gazetecilikte yerlerde sürünen birinin yaptığı beddualarla, hedef göstermelerle, seçilmiş bir partinin başkanının nasıl alaşağı edileceği fikrini, mide krampları geçirtircesine fikirler! Sunarak, gayri meşru yöntemlerle koltuktan düşürmeye çalışırsanız bu AZİZ MİLLETİ KARŞINIZDA BULURSUNUZ.
Devleti Yönetenleri, İktidarın bakanlıklarını işin başında görüyoruz.. Allah onlardan razı olsun. Tarım Orman Bakanlığı’nda, bütün çalışanlarından, belediyelerden samimiyetle uyum içerisinde yardımlaşan bakanlıklarda, kurum ve kuruluşlardan ve tabii ki bu hükümetin başı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a müteşekkiriz.. 130 küsür yerde olan yangınların %95 küsurunu atlatmış ve kontrol altına almışlardır.
Özellikle birileri  bilinçli şekilde Turizm beldelerini hedef alıyor ve devasa yangınlar çıkartarak güya 2023’e doğru giderken hükümeti zor duruma düşürmeye çalıştıklarını düşünmektedirler.. İnanın yanılıyorlar. Bu aziz Millet her şeyi görüyor, çünkü bu yapmış oldukları zalimane katliamlar, hükümeti zayıf düşürmüyor, bilakis daha da güçlendiriyor ama  farkında bile değiller..
Bu millet Devleti ile hükümeti ile askeri ile samimi çalışan her bir kamu görevlisi ile iç içedir. Devlet halkının emrinde, halk Devleti’nin emrinde teşekkür ediyoruz.
Birileri terör örgütleri ya da PKK denildiği zaman nedense rahatsız oluyorlar.. Ülkemizi kasıp kavuran yangın felaketini kendi siyasi emelleri amaçları doğrultusunda değerlendirmek adına “yangın felaketleri”  üzerinden Siyaset devşirmeye çalışıyorlar.
Yangınla mücadelenin ağırlığını düşürmek adına devamlı anlamsız yersiz ve mesnetsiz suçlamalar da bulunuyorlar ve bu millet bunu seyrediyor ve hakikaten acı acı gülüyor..
Birileri 15 Temmuz fetö darbe girişimine “kontrollü darbe” diyecek, birileri yangına “kontrollü yangın” diyecekler.. Vallahi yazık! Kalbimiz canımız yanıyor, birileri ise bu felaketlere yangınlara körükle gidiyor, kılıçtan keskin bir dil kullanıyorlar.
Orman yangınlarında canla başla mücadele eden kahraman ormancılarımıza, bakanımıza devamlı habire laf yetiştirmeye çalışıyorlar.. Yahu! bir damla suda Siz taşıyın da, bu milletin evladı olduğunuza samimi yerli ve milli olduğunuza dair kanaatimiz oluşsun.. Yazıklar olsun!
Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada 400’den fazla askerin 3 insansız hava aracı (İHA) 4 helikopter, 2 çıkarma gemisi 50’den fazla itfaiye arazöz ve iş makinesi ile görev yaptığını ifade etmişlerdir, teşekkür ediyoruz.
Hülasası; Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesi ile “Zarar gören yerler, yakılan yerler Allah’ın izniyle tekrar yeşillendirilecek, imara açılmayacak, zarar gören esnafımızın, insanımızın zararları giderilecektir.”
En önemlisi bu konular üzerinden, yani yangın felaketini fırsat bilerek ülkemizin çimentosu olan kardeşliği, hassaten Türk-Kürt kardeşliğini Hedef alabilecek kadar alçalmışlardır.. Ha, buradan bir ekmek çıkmayacağını ifade etmek isterim.
Hakikaten her daim feraseti ile basireti ile sağduyusu ile gereğini yapan Aziz milletimiz vicdanında en güzel şekilde bu süreci değerlendirecektir.
Hürmet ve muhabbetle. TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE’M

En az 10 karakter gerekli