Özgürsoy ve Çelik'ten esnafa ziyaret

Özgürsoy ve Çelik'ten esnafa ziyaret

ABONE OL
29 Ocak 2021 13:07
Özgürsoy ve Çelik'ten esnafa ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz devam eden Uzun Çarşı Restorasyon Projesinde incelemelerde bulunmak ve proje hakkında esnaf ile istişareler gerçekleştirmek üzere tarihi Uzun Çarşı’yı ve ardından Kemalpaşa Caddesi Esnafını ziyaret ettiler.
Gerçekleşen ziyarette esnafın halini hatırını sordular, yürütülen çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz Uzun Çarşı restorasyon projesinin son durumu hakkında AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik’e bilgilendirmelerde bulundu. Yürütülen proje hakkında esnafın görüş ve önerilerini de dinleyen heyet çarşının restorasyon sonrasında layık olduğu görünüme kavuşacağını ifade ederek, göstermiş oldukları sabır ve desteklerinden dolayı esnafa teşekkürlerini ilettiler.
Uzun Çarşı’da hizmet veren esnaflar ise yıllardır bir hayal olan Uzun Çarşı restorasyon projesinin hayata geçiriliyor olmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, şehrimizin turizm ve ekonomisine büyük katkı sağlayacak böylesine önemli bir yatırımı Antakya’ya kazandırdıkları için Milletvekili Çelik’e ve Başkan Yılmaz’a teşekkürlerini ilettiler.
Heyet çarşı içerisinde hizmet veren tüm esnafı tek tek ziyaret ederek hayırlı işler, bol kazançlar dileğinde bulunurken bazı el sanatları atölyelerinde de yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Ziyaretler esnasında esnafla sık sık sohbet eden Milletvekili Çelik ve Başkan Yılmaz esnafla hatıra fotoğrafları çekildi.

En az 10 karakter gerekli