Samandağ Belediye Meclisi bugün toplanıyor

Samandağ Belediye Meclisi bugün toplanıyor

ABONE OL
7 Ocak 2022 09:25
Samandağ Belediye Meclisi bugün toplanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samandağ Belediye Meclisi 2022 yılının ilk toplantısını gerçekleştirmek üzere bugün saat 15:00’da toplanacak.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın başkanlığında, Samandağ Belediyesi Hizmet Binasında bulunan Toplantı Salonunda gerçekleşecek olan 2022 yılı Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısında 11 gündem maddesi görüşülecek.

2022 yılının ilk meclis toplantısında görüşülecek gündem maddeleri şu şekilde:

Bir önceki meclis tutanak özetinin görüşülüp karara bağlanması.

Meclis üyelerinin, ihtisas komisyon üyelerinin huzur haklarının ve ihtiyaç duyulması halinde kamu kuruluşlarından çalıştırılacak personele, uzman kişilere ödenecek günlük ödeme miktarının tespiti.

5620 sayılı Kanun gereğince geçici statüde çalışan bir işçinin 2022 yılı için vize işlemlerinin yaptırılması hususunun görüşülmesi.

Belediyemizde görev yapan zabıta personeline 2022 yılında ödenecek fazla mesai ücretinin tespiti.

Belediyemizde 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49. Maddesinin 3. Fıkrası gereğince 2022 yılında çalıştırılacak 16 Sözleşmeli Personelin 01.01.2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere çalıştırılması ve ücretlerinin yeniden tespiti.   

 Hesap iş ve işlemleri ile ilgili denetim komisyonu seçimi.  

Belediyemiz sınırları dahilinde olan Hz. Zuhur Kompleksinin yapım, bakım ve onarımında kullanılması şartı ile belediyemizin şartlı bağışı kabul etmesi hususunun görüşülmesi.

Belediyemize ait taşınmazların Ecrimisil (işgal) bedelleri 2022 mali yılı gelir tarifesinde belirtilmediğinden, 2022 yılına ait Ecrimisil bedellerinin tespiti.

Halkımıza daha etkili şekilde iletilmesi ve yerel gazetelere destek olunması amacıyla, meclis karar özetlerinin basın yayın organlarında yayınlanması hususunun görüşülmesi.

2022 yılında belediyemiz meclisinin tatil yapacağı ayın tespiti.

Belediyemiz Meclisinin Şubat ayında yapacağı toplantının gün ve saatinin tespiti.

En az 10 karakter gerekli