Samandağ Belediye Meclisi Toplandı

Samandağ Belediye Meclisi Toplandı

ABONE OL
18 Mayıs 2021 12:26
Samandağ Belediye Meclisi Toplandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samandağ Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı 17 Mayıs Pazartesi günü saat 15:00’da gerçekleşti. Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın başkanlığında gerçekleşen Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısının gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.
Karara bağlanan maddeler şu şekilde:
1-Bir önceki meclis toplantısı tutanak özeti görüşülüp oy çokluğu ile karara bağlandı.
2-2020 Mali Yılı Gelir ve Gider Kesin Hesabı görüşülüp oy çokluğu ile karara bağlandı.
3-İlçemiz Vakıflı Mahallesi 874 sayılı parselin bir kısmının “Tarım Dışı Amaçlı Arazi Kullanımına İlişkin Kamu Yararı Kararı Alınması Talebine yönelik kararın alınması hususu görüşülüp oy çokluğu ile karara bağlandı.
4-Belediyemiz Meclisinin Haziran ayında yapacağı toplantı oy çokluğu ile 4 Haziran Cuma günü saat 15:00 olarak belirlendi.
Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz gündem dışı konuşmasında: “Altyapı çalışmalarından kaynaklı bütün yollar eşildi ve hala ilçe genelinde yaşanan problemler var ve bunların acil olarak çözülmesini bekliyoruz. Bu sorunların en kısa sürede çözülmesi için ilgili yerlerle görüşmelerimiz devam ediyor.Tabii ki bunun dışında ekiplerimiz tam kapanma dönemi dahil olmak üzere ilçemizin farklı noktalarında özellikle ana arterlerde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Atatürk Sahil Parkı Projesi’nde önemli bir mesafe kat ettik. Üst yapı ve peyzaj çalışmalarına başlayacağız. Gastronomi Köyü Projesi’nde de de çalışmalar devam ediyor, üst yapı çalışmalarına en yakın zamanda başlayacağız ve kısa süre içerisinde tamamlayacağız. İmkanlarımız kısıtlı olmasına rağmen hizmetlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz.Geldiğimiz günden beri şaibesiz ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz.Her ay yaptığımız harcamaları tek tek ve kalem kalem gelir gider tablosu olarak kamuoyu ile paylaşıyoruz,paylaşmayada devam edeceğiz. Türkiye’nin en şeffaf belediyelerinden biri olduğumuza inanıyorum.
Biz her türlü eleştiriye açığız ama burada bir ayrım var eleştiri ve iftira. İftira atmak bu memleketin geleceğine ve çocuklarına haksızlıktır. Çocukların ruhunu kirletmeye hakkınız yok. İçinizde şüphe varsa buraya gelebilir, istediğiniz bilgiyi alabilirsiniz. Hesabını veremeyeceğimiz hiçbir şey yok. Şeffaf bir yönetimiz ve şeffaf olmaya devam edeceğiz. Var gücümüzle bu ilçeye çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu ilçeyle ilgili kaygısı olan varsa buyursun gelsin birlikte konuşalım bize öngörü ,düşünce ve projelerini söylesin hep birlikte bu ilçe için mücadele edelim. Ama sadece iftira atarak ve karalayarak bu memlekete zarar verirsiniz ve buna hakkınız yok. Biz her şeye rağmen bütün engellemelere ve karalamalara rağmen bütün gücümüzle hizmet üretmeye devam edeceğiz. Samandağ’ın makus talihini değiştireceğiz. Bunu başaracağız. İfadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli