Samandağ kitap günleri kitapseverleri bekliyor

Samandağ kitap günleri kitapseverleri bekliyor

ABONE OL
20 Eylül 2021 15:15
Samandağ kitap günleri kitapseverleri bekliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samandağ Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Samandağ Kitap Günleri birbirinden kıymetli yazarları ağırlamaya devam ediyor.

Hz. Hızır Parkı’nda devam eden Kitap fuarı kapsamında 18 Eylül Cumartesi günü Araştırmacı Gazeteci Yazarlar Erdoğan Aydın ve Kelime Ata , Araştırmacı Yazar Kadir Akın ve  Tarihçi Yazar Sinan Meydan söyleşilerini gerçekleştirdiler.

Samandağ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ; “HZ. Hıdır Parkı’nda devam eden Kitap Fuarımızın ikinci gününde Araştırmacı Gazeteci Yazarlar Erdoğan Aydın ve Kelime Ata “Sivastan Hataya  Alevi Sorunu”, Araştırmacı ve Yazar Kadir Akın “Osmanlıda Demokratik Aydın Hareketi  ve Solun Kökleri” ardından Tarihçi ve Yazar Sinan Meydan Atatürk’ün Silahsız Zaferleri ve Hatay’ın Kurtuluşu söyleşileri ile bilgi ve birikimlerini halkımızla paylaştılar.

Kitap Fuarımızda birbirinden değerli yazar ve konuşmacılar ile dolu dolu programımıza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.” ifadelerine yer verildi. 26 Eylül Pazar gününe kadar açık kalacak kitap fuarı dolu dolu programı ile tüm kitapseverleri bekliyor.

En az 10 karakter gerekli