Samandağlı vatandaşlardan HBB’ye yol isyanı

Samandağlı vatandaşlardan HBB’ye yol isyanı

ABONE OL
13 Ekim 2021 21:09
Samandağlı vatandaşlardan HBB’ye yol isyanı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Yıllardır Hatay bütçesini kullanan ve vatandaşın faydalanacağı hizmetleri üretemeyen HBB’nin vurdumduymazlığı Samandağlı vatandaşları isyan ettirdi.

Samandağ’a bağlı Seldiren, Yeniköy ve Ceylandere Mahalleleri’nde yaşayan vatandaşlar tozlu, çukurlu ve bozuk olan yollarının yıllardır düzeltilmediğini belirterek HBB Başkanı Lütfü Savaş’a çağrıda bulundular. Lütfü Savaş’ın buraya gelerek yolun bozukluğunu görmesini isteyen vatandaşlar, ayrıca tüm yetkililerin de Hatay’ın yol sorununa el atmalarını istediler.

“LÜTFÜ SAVAŞ UYUYOR MU?”

Bozuk olan yolda her gün evlerine, bahçelerine gitmek zorunda olan vatandaşlar, araçlarının artık bozulma noktasına geldiğini belirttiler. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan vatandaşlar, “Hatay Büyükşehir Belediyesi ne iş yapar. Eğer yolumuzu bile yapamıyorlarsa görevi bıraksınlar. Biz artık toz yutmaktan bıktık. 3 mahallenin yolu da tamamen bozuk. En çok oyu Samandağ’dan alıyorlar, ama Samandağ’a hizmet getirmiyorlar. Söz konusu kendi akrabaları olunca hizmeti ayağa götürenler, sıra vatandaşa gelince vurdum duymaz oluyorlar. Biz büyükşehirden hizmet bekliyoruz. Lütfen Hatay’ın 10 Milletvekili ve Hatay Valimiz Sayın Rahmi Doğan da devreye girsin ve HBB’nin mahalle yollarına bakım yapması sağlansın. Binlerce vatandaş her gün bu yoldan gitmek zorunda kalıyor. Hastamız olsa hastaneye yetiştiremeyeceğiz İlla birilerine bir şey mi olması lazım. Eğer hizmet üretmeyeceklerse de o koltukta bir dakika dahi oturmayıp istifa etsinler. EXPO’ya milyonlarca lira harcayanlar mahallelerimizi perişan halde bırakıyor. Marka kent böyle mi olunacak. Lütfü Savaş ne iş yapar, yoksa uyuyor mu” ifadelerini kullandılar.

Samandağ’a bağlı Seldiren, Yeniköy ve Ceylandere Mahalleleri’nde yaşayan vatandaşlar, bozuk olan mahalle yollarının bir an önce düzeltilmesini bekliyor.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli