Samandağspor’un Rotası 3. Lig

Samandağspor’un Rotası 3. Lig

ABONE OL
18 Ağustos 2021 12:25
Samandağspor’un Rotası 3. Lig
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Süper Amatör Ligi’nde yer alan ve kurumsal kimliğiyle dikkat çeken Samandağspor, yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Teknik direktör Gökhan Sabancı ile yeniden anlaşan Samandağ ekibi, rotasını 3. Lig olarak belirledi. Kademeli olarak her yıl lig atlamayı düşünen ekibimizde, yeni sezon hazırlıkları start aldı.

FUTBOLDA BİLİME ÖNEM VEREN BİR TEKNİK DİREKTÖR

Hatayspor’a kazandırdığı amatör ve profesyonel futbolcularla dikkat çeken Samandağspor, yeni sezonda Gökhan Sabancı ile hem yetiştirici hem de yarıştırıcı bir takım olmayı amaçlıyor. Futbolda bilime önem veren ve Selçuk Üniversitesi’nde doktora yapan teknik direktör Sabancı’nın ayrıca atletik performans ile maç analiz antrenörlüğü sertifikası da bulunuyor.

İŞİMİZ ÇOK, VAKTİMİZ AZ

Samandağspor ile yeniden el sıkışan teknik patron Gökhan Sabancı, kendisine sunulan projeyi beğendiğini ve teklifi kabul ettiğini dile getirdi. Futbolda dünün olmadığını ve sürekli yenilik gerektiğinin altını çizen Sabancı; “Samandağspor ile yeni bir yola çıkmanın heyecanını yaşıyorum. Hedeflerimiz büyük. İşimiz çok, vaktimiz az” dedi.

ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR “Takımı sağlam temeller üzerine oturtmak için çabalayacağız diyen genç hoca, Yönetimle de ortak payda da buluşmanın sevincini yaşıyorum. Zamanla bölgenin tesis, stat, taraftar ve kulüp yönetimi bakımından kurumsal kimliğe sahip önemli takımları arasında yer almayı hedefliyoruz. Zamana ihtiyacımız var ve bu süreci de el birliğiyle doğru yönetmek istiyoruz. Tüm Hatay spor camiasından destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli