Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik Çok Amaçlı Salonu hizmete açıldı

Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik Çok Amaçlı Salonu hizmete açıldı

ABONE OL
6 Eylül 2021 14:06
Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik Çok Amaçlı Salonu hizmete açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediyesi tarafından Esenlik Mahallesi’nde inşa edilen ve Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik adı verilen Çok Amaçlı Salon yoğun bir katılım ve gösterişli bir törenle açıldı.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve eşi Saadet Yılmaz’ın ev sahipliği yaptığı törene AK Parti Hatay Milletvekilleri Sabahat Özgürsoy Çelik, Hacı Bayram Türkoğlu, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Antakya ve Defne İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, Kurum Müdürleri, STK Başkanları, Oda Başkanları, Şehit Ferhat Gedik’in kardeşi Arif Gedik, Mahalle Muhtarları, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Antakya Belediyesi Mehteran ekibinin dinletisi ile başlayan program Kuran-ı Kerim tilaveti, protokol üyelerinin konuşmaları, kurdela kesimi, Antakya Belediyesi Mobil İkram aracı ile pilav ikramı ile devam ederek, çok amaçlı salonun ziyaret edilmesi ile son buldu.

Esenlik Mahalle Muhtarı Adnan Sönmez açılış programında yaptığı konuşmada, bu önemli yatırımdan dolayı Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a teşekkürlerini iletti.

Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in kardeşi Arif Gedik ise konuşmasında; 41 yaşında 41 kurşun alarak şehit olan ağabeyinin adının böylesine kıymetli bir tesiste yaşatılacak olmasından dolayı mutluluk duyduğunu, bu değeri veren Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a teşekkürlerini ilettiğini ifade etti.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz açılışta yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi; “ Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Gönül Belediyeciliği düsturu, kalıcı eserler üreten hizmet anlayışı ile devam ediyoruz. Kurtuluş Caddesi restorasyonu, Uzun Çarşı dış cephe iyileştirme çalışmaları, Çukobirlik Pazar yeri, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Bilim Merkezi, Spor sahaları ve inşa ettiğimiz çok amaçlı salonlarımız ile bu hedefimizde hızla ilerliyoruz.

Bu salonumuzun aynısını Akasya Mahallesi’nde de inşa ettik. Bu ay içerisinde açılışını gerçekleştireceğiz inşallah.”

Başkan Yılmaz, Antakya Belediyesi hizmetleri hakkında kısa bilgiler aktardı. Konuşmasının devamında böylesine önemli yapılara Aziz Şehitlerimizin ismini vermeyi çok önemsediklerini belirterek; “Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında 11 Ağustos 2017’de bölücü terör örgütü mensuplarıyla sıcak temas sırasında Eren Bülbül yavrumuzu korurken şehit olan hemşerimiz Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik evladımızın adını veriyoruz.  Aziz Şehidimize bir kez daha Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, kıymetli ailesine bizlere bu imkanı sağlayarak oğullarının isminin yaşatılmasına izin verdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün burada açılışını gerçekleştirmekte olduğumuz Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik Çok Amaçlı Salonu, 150 kişi kapasitesi ve mutfağı ile hemşerilerimizin toplu tören ve taziyelerine hizmet verirken, muhtarlık ofisi olarak da kullanılacak. Salonumuz Mahallemize hayırlı uğurlu olsun inşallah.” dedi.

Açılışta kısa birer selamlama konuşmaları yapan AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ve MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, kalıcı hizmetlere önem veren Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a kazandırmış olduğu tesisten dolayı teşekkürlerini ileterek, hizmetlerine her daim destek vermeye devam edeceklerini ifade ettiler.

Konuşmaların ardından protokol üyelerinin kurdela kesimi ve salonda inceleme gerçekleştirmeleri ile açılış töreni son buldu.

En az 10 karakter gerekli