“Şehit Yırtıcı için mevlit okutuldu”

“Şehit Yırtıcı için mevlit okutuldu”

ABONE OL
5 Ekim 2022 23:00
“Şehit Yırtıcı için mevlit okutuldu”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Doğubayazıt ilçesi kırsalında yürütülen Yıldırım-3 Operasyonu’nda teröristlerle çıkan çatışmada yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olmuştu.

2 Yıl önce şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Yırtıcı için ailesi mevlit okuttu. Vefatı üzerinden 2 yıl geçen şehidin ailesi mevlit okunurken duygu dolu anlar yaşadı.

04 Ekim 2020 tarihinde Ağrı Doğubayazıt ilçesi kırsalında yürütülen Yıldırım-3 Operasyonu’nda teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Hüseyin Yırtıcı için Mahmutlu Mahallesi’ndeki baba evindeki mevlit programına Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, İlçe emniyet müdürü İsa Arslantaş, ilçe jandarma komutanı ve askeri personeli, ilçe milli eğitim müdürü Erhan Kenanoğlu, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dualar eşliğinde gerçekleştirilen Mevlidin sonunda ikramlarda bulunulurken, Ağrı Doğubayazıt komutanlığından Erzin ‘e gelen Şehidin arkadaşları ve tim komutanı Mustafa İçli, terörle mücadelede şehit düştü. Bugün şehidimizin 2. Yıl dönümü dolayısıyla görev yaptığımız arkadaşlarla şehidimizin ailesini ve mezarını ziyarete geldik. Şehidimize Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun dedi. Şehit Babası Abdi Yırtıcı, ailesi adına katılımcılara teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli