Tayfur Sökmen Semt Pazarı hizmete sunuldu

Tayfur Sökmen Semt Pazarı hizmete sunuldu

ABONE OL
22 Aralık 2021 12:11
Tayfur Sökmen Semt Pazarı hizmete sunuldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzzettin Yılmaz’ın esnafın ve vatandaşın sıkıntılarını çözmeye yönelik hizmet anlayışı, Antakya’yı daha gelişmiş, daha modern, daha düzenli bir şehre dönüştürme gayretleri ile yürüttüğü çalışmaları meyvelerini veriyor.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın uzun uğraşları neticesinde atıl durumda olan, yıllardır kangren olmuş bir sorun haline gelen Eski Çukobirlik Pazarı olarak bilinen alanın tüm sorunları çözüme kavuşturuldu.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre Haraparası Mahallesi’nde bulunan Eski Çukobirlik olarak bilinen pazar yeri Başkan Yılmaz’ın gayretleri ile yepyeni bir pazar alanı olarak şehre kazandırıldı.

Esnafın rahat çalışabileceği, vatandaşların gönül rahatlığı ile alışveriş yapabileceği, yeni tertemiz bir alan olarak hizmete sunulan kapalı pazar yerine, Hatay Devleti’nin ilk ve son devlet başkanı Tayfur Sökmen’in adı verildi.

Açıklamaya göre, 1500 metrekarelik alana sahip olan kapalı pazar yeri içerisinde ayrıca Zabıta ofisi, tuvalet ve mescid yer alıyor.

En az 10 karakter gerekli