“Temel’den yetimlere baba şefkati”

“Temel’den yetimlere baba şefkati”

ABONE OL
3 Kasım 2022 22:23
“Temel’den yetimlere baba şefkati”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber: Hikmet OTUZBİR

Fetih İnsani Yardım Vakfı Hatay Temsilcisi Ömer Faruk Temel, yetim ve öksüz çocukları koruyup kollamaya ve her fırsatta yardım yapmaya devam ediyor.

Vakıfa hayırseverler tarafından yapılan bağışları en çok ihtiyacı olan kişilere ulaştırarak vakıfın en çalışkan il temsilcilerinden olan Temel, son olarak ilçede yetim ve öksüz çocukların eğitim gördükleri kreşi ziyaret etti. Her daim yetim ve öksüzlerin yanında olmayı kendine şiar edinen Temel yetim çocukları kendi evladı gibi sahiplendi. Anne baba hasreti çeken yetimlerle sohbet ederek başlarını okşayan Temel, bir an olsun çocukların aile özlemini dindirmeyi amaçladı. Yetim ve öksüz çocukların peygamber efendimizin manevi evlatları olduklarını belirten Temel, onlara yapılan bir iyiliğin asla unutulmayacağını belirtti.

TEMEL: ONLARIN HEPSİ BİZE EMANET

Kreşte eğitim alan yetim ve öksüzlere baba şefkati gösteren Temel’in etrafını saran çocuklar Temel’i duygulandırdı. Yaptıkları yardımdan çok onların yanında olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Temel; “Onlara maddi yardımdan daha çok manevi yardım yapılmalı. Anne, baba hasreti çeken bu yavrularımızın yanında olmaktan çok mutlu oldum ve duygulandım. Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın. Bir an önce Suriye’de akan kanın durmasını, daha çok bebeğin annesiz babasız kalmamasını temenni ediyorum.

Bu vesileyle vakıfımıza hayırseverlerin yaptıkları yardımlarla temin ettiğimiz çantaları yavrularımıza dağıttık. Yüzlerindeki gülümseme her şeye değer. Allah tüm hayırseverlerden razı ve memnun olsun. Yaptığımız hayırlar kabul olsun” dedi.
Çantalarına kavuştukları için çok mutlu olan minikler de Temel’e teşekkürlerini ilettiler.

En az 10 karakter gerekli