“Türk Kızılayı Antakya Şubesi, İhtiyaç Sahibi Vatandaşların Yanında”

“Türk Kızılayı Antakya Şubesi, İhtiyaç Sahibi Vatandaşların Yanında”

ABONE OL
17 Nisan 2021 20:27
“Türk Kızılayı Antakya Şubesi, İhtiyaç Sahibi Vatandaşların Yanında”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Kızılayı Antakya Şubesi, Ramazan ayı boyunca tam mesai ile ihtiyaç sahiplerinin hizmetine koşuyor. Türk Kızılayı Antakya Şubesi, Kızılay gönüllüsü gençler tarafından gelenekselleşen Ramazan yardımlarını bu yıl da da Antakya genelinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya tüm hızıyla devam ediyor. Türk Kızılayı Antakya Şube Başkanı Şemsettin Günay, “Ramazan Bereketini Paylaşan Tüm Kalplere Hilal Olsun Türkiye!” sloganıyla Ramazan kampanyasını yürütecek olan Türk Kızılayı yardımlarını kent genelindeki ihtiyaç sahibine ulaştırmaya devam edeceklerini belirtti. Türk Kızılayı Antakya Şubesi tarafından detaylı sosyal incelemeler sonucu ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen vatandaşların ihtiyaçları Ramazan ayında da karşılanmaya devam ediyor. İhtiyaç sahiplerinin kapısını gıda kolisi, sıcak yemek veya maddi destek olarak aralamak isteyen hayırseverler, başlatılan kampanya sayesinde binlerce ihtiyaç sahibini sevindiriyor.

GÜNAY: İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIMLARI ULAŞTIRMAYA DEVAM EDİYORUZ

Ramazan ayı yardım hedeflerini açıklayan Kızılay Antakya Şube Başkanı Şemsettin Günay, “Ramazan bir seferberlik ayı, büyük bir iyilik ordusu olarak sefere çıkıyoruz. Yoksulluğun ve ihtiyacın daha fazla arttığı bu dönemde yardımlaşmanın önemine vurgu yapıyoruz. 153 yıldır milletimizin gücüyle kesintisiz yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Bu yıl da da milletimizin yardımlaşma ve dayanışma duygusuna güvenerek yola çıkıyoruz. Türk Kızılayı Antakya Şubesi olarak bu yıl da yardım malzemelerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Bağışçıların desteğiyle yardım miktarının arttırılmasını hedefliyoruz.

YARDIMLAR RAMAZAN BOYUNCA SÜRECEK

Türk Kızılayı Antakya Şubesi olarak Gıda yardımlarının yanı sıra giysi, ayakkabı gibi bilimum yardımlarımız da tespit edilen vatandaşlarımızın evlerine kadar götürüp teslim edilecek. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli