Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Hatay İl Başkanı Alihan Döner, düzenlenen haftalık seminerle ilgili bir açıklama yaptı.
İl Başkanı Döner, etkinlik hakkında şu ifadeleri kullandı: “İl Başkanlığı olarak; ‘MHP’nin doğuşu ve millet şuurundan milliyetçiliğe’ konulu haftalık seminerimizi il ve ilçe ocaklarımızda gerçekleştirdik. Var olsun Ülkü Ocakları!” Seminerde, Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) tarihsel süreci, milliyetçilik anlayışının kökleri ve Türk milletinin birlik ve beraberlik duygusunun önemine vurgu yapıldı. Ülkücü gençlere yönelik düzenlenen bu tür eğitim seminerleriyle, milli ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştirilmesi hedefleniyor.
SEMİNERE YOĞUN KATILIM GERÇEKLEŞTİ
Alihan Döner, Ülkü Ocakları’nın bu tür etkinliklerle topluma katkı sağladığını ve gençlere milliyetçilik şuurunu kazandırmaya devam edeceğini belirterek, katılım sağlayan tüm ilçe başkanlıklarına teşekkür etti. Seminer, Hatay’da farklı ilçelerde yoğun bir katılımla gerçekleştirilirken, katılımcılar bu tür faaliyetlerin devam etmesi yönündeki taleplerini dile getirdi.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, milliyetçi değerlerin yeni nesillere aktarılması amacıyla eğitim, kültür ve sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor.
GENEL
10 Şubat 2025KÖŞE YAZILARI
10 Şubat 2025GÜNDEM
10 Şubat 2025GÜNDEM
10 Şubat 2025GÜNDEM
10 Şubat 2025GÜNDEM
10 Şubat 2025GÜNDEM
10 Şubat 2025