“Ülkü Ocakları’nda devir teslim”

“Ülkü Ocakları’nda devir teslim”

ABONE OL
15 Ağustos 2021 11:29
“Ülkü Ocakları’nda devir teslim”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Ülkü ocakları İl Başkanlığında görev devri yapıldı. 6 yıldır Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini yürüten Metin Taşçı, görevini Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın takdiri, Genel Başkan Yardımcısı Ömer Şanlı’nın tevdi etmesiyle Alihan Döner’e devretti.

TAŞÇI: DAVAYA HİZMETİM SÜRECEK

Metin Taşçı devir teslim töreninde yaptığı açıklamada; “Altı yıldır yürüttüğüm Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevimi Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’ın takdirleri, Genel Başkan Yardımcımız Ömer Şanlı’nın tevdi etmesiyle, daha önce beraber İl yönetiminde çalıştığımız Alihan Döner’e devrettim. Liderimiz ve Genel Başkanımızın emirlerinde bir nefer olarak bu kutlu davaya hizmet etmeye devam edeceğim. İl Başkanlığım süresince yanımızda olan tüm ülküdaşlarımın haklarını helal etmesini isterim. Yaşasın Ülkü Ocakları” dedi.

ADAL’DAN YENİ BAŞKAN ALİHAN DÖNER’E TEBRİK

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Murat Adal, yapılan görev değişikliği ile göreve gelen Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner’i tebrik etti. Başkan Adal, “Hatay ülkü ocakları il Başkanlığı görevine Ülkü Ocakları Genel Başkan yardımcımız Ömer Şanlı Başkanımızn nezdinde Alihan Döner Başkanımız atanmıştır. Görevi layığıyla teslim eden Metin Taşçı Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Alihan Döner Başkanımıza başarılar dilerim” dedi.

DÖNER: METİN BAŞKANIMIZA EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevine getirilen Alihan Döner de törende yaptığı konuşmada, “Ülkü Ocakları hepimizin küçük yaşlardan itibaren yetiştiği bir okuldur. Buraya hizmet etmek bizim için şereftir. 6 yıldır görevi büyük özveriyle yerine getiren Metin Taşçı başkanıma özverili çalışmaları için teşekkür ederim. Allah yolumuzu açık etsin. Ülkü Ocakları’nın daha ileri çizgiye ulaşması adına elimizden gelen gayreti yerine getireceğiz. Var olsun Ülkü Ocakları” dedi. (Haber: Hikmet OTUZBİR)www.hataybuyuksehirgazetesi.com

En az 10 karakter gerekli