“VAKIF İŞHANININ YERİ YEŞİL ALAN OLARAK ÇARŞIMIZA DEĞER KATACAK”

“VAKIF İŞHANININ YERİ YEŞİL ALAN OLARAK ÇARŞIMIZA DEĞER KATACAK”

ABONE OL
15 Mart 2021 10:42
“VAKIF İŞHANININ YERİ YEŞİL ALAN OLARAK ÇARŞIMIZA DEĞER KATACAK”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya Köprübaşı Meydanı Esnafları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KÖPRÜ-DER) Başkanı Mete Güneşer ev sahipliğinde esnafla ve dernek üyeleri ile bir araya geldiler.

Köprübaşı ve Hürriyet (Saray) Caddesi esnafları ile bir araya gelerek esnafın taleplerini dinleyen AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Vakıf İşhanı yerine yapılacak olan yeşil alan hakkında da istişarelerde bulundular.
Programa AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın yanı sıra KÖPRÜ-DER Başkanı Mete Güneşer ve dernek üyeleri, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve çok sayıda esnaf katılım gösterdi.

Başkan Yılmaz, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal ile birlikte yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi; “Esnafımızın talepleri, bizler için çok önemli. Hizmet haritamızı bu doğrultuda şekillendirmeye devam edeceğiz. Antakya’mızın değerine değer katacak olan Vakıf İşhanı Yerinin yeşil alan olması yönünde destek veren Başta değerli Milletvekillerimize, Hatay Valimize, İl Başkanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Cumhur İttifakı üyelerine, işadamlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu alanın yeşil alan olması için tüm Antakya tek yürek olarak talep etti ve kazandı.

Yeşil alan çalışmaları tamamlandığında bu bölgenin, çarşımızın ve sizlerin hizmet verdiği Köprübaşı ile Saray Caddemizin değerine değer katılmış olacak. Böylesine önemli, şehrimizin makus tarihini değiştirecek bir hizmetin tarafı olmaktan gurur duyuyorum. Antakya’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”
KÖPRÜ-DER Başkanı Mete Güneşer, dernek üyeleri ve diğer esnaf da AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a bu tarihi kararın alınmasında emek ve destek verdikleri için teşekkürlerini ilettiler.

En az 10 karakter gerekli