“Vatandaşlar HBB’nin bozduğu yolları Antakya Belediyesi’nin düzeltmesini istiyor”

“Vatandaşlar HBB’nin bozduğu yolları Antakya Belediyesi’nin düzeltmesini istiyor”

ABONE OL
19 Ağustos 2021 23:39
“Vatandaşlar HBB’nin bozduğu yolları Antakya Belediyesi’nin düzeltmesini istiyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanlığı’na seçildiği günden bu yana 95 mahallede belediyenin sorumluluk alanına giren her türlü hizmeti vatandaşın ayağına getiren Antakya Belediyesi, eksik kalan hizmetler dolayısıyla vatandaşların eleştirilerinin odağı konumunda.

Mahalle arası yolların aşırı derecede bozuk olmasından dolayı oldukça zorlanan vatandaşlar, Antakya Belediyesi’nden bir an önce ara yollara da düzenleme yapmasını istediler. HATSU’nun plansız kazıları dolayısıyla bozulan ve hiç kimsenin ilgilenmediği ara yollar, vatandaşların kabusu haline geldi. Hem vatandaşların tozlu yollara mahkum olması hem de araçların sorun yaşamasından dolayı isyan etme noktasına gelen vatandaşlar Antakya Belediyesi’ne eleştirilerini yönelttiler.

HBB BOZUK YOLA MAHKUM ETTİ, SİZ DÜZELTİN

Antakya’da Cumhuriyet, Cebrail ve Esentepe Mahalleleri’nin ara sokaklarının asfaltlanmasından sonra diğer mahallelerin oldukça sorunlu olduğunu belirten vatandaşlar, “Hatay Büyükşehir Belediyesi vatandaşları toz, çukur ve çamura mahkum etti. Plansız HATSU kazıları bize hayatı zindan etti. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin düzeltmediği yolları Antakya Belediyesi, vatandaşların rahatı için düzenlemesi gerekiyor. Ancak uzun zamandan bu yana ara sokaklara kimse uğramıyor. Bizler Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’dan bizlerin ara sokaklarına uğramasını ve artık bu sorunlu yolların düzenlemesini yapmasını istiyoruz. Antakya Belediyesi, çoğu mahallede asfalt atağı başlattı. Ancak bazı mahalleler asfalta henüz kavuşamadı. Bir an önce çukur, çamur ve tozdan kurtulmak istiyoruz” ifadelerini kullandılar. Antakya Belediyesi’ne seslenen vatandaşlar sorumsuz HBB yönetiminin halkı mahkum ettiği yollardan kurtarmaları için Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a sesleniyoruz ifadelerini kullandılar. (Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli