VATANSEVERLERİN MEKÂNI ÜLKÜ OCAKLARI!

VATANSEVERLERİN MEKÂNI ÜLKÜ OCAKLARI!

ABONE OL
31 Ağustos 2021 08:33
VATANSEVERLERİN MEKÂNI ÜLKÜ OCAKLARI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Baş koymuşum Türkiye’min yoluna

Düzlüğüne yokuşuna ölürüm

Asırlardır kır atımı suladım

Irmağının akışına ölürüm

                Diyerek gayesini ortaya koyan yerli ve milli mefkureye adamış, istikametini “Kızılelma” ve yer yüzünün dört bir tarafına ilayı kelimetullahı (Allah’ın en yüce adını, emirlerini ve yasaklarını)  yayma görevini üstlenmiş, samimiyetle Vatanı, Bayrağı, Milleti, Devleti, Mukaddesatı için canını vermeye hazır yiğitlerin ocağıdır “Ülkü Ocakları”..

                Şahsımda Üniversite yıllarında Ülkü Ocaklarında yöneticilik yapmış, kendini aziz milletin hizmetkârlığına hak adına adamış gençlerden birisi idim. Halen de görüşü “Milli”, amacı “Tüm insanlığa Hakkı ve hakikati anlatmak” olan “Anadolu büyüklüğündeki Dava taşını gediğine koymak gibi” ulvi bir vazifeyi omuzlarına, kalbine yerleştirerek fani hayatını sürdürmekte olan birisiyim.

                Yakın zamanlarda maalesef bazı densizler, kaynağı kirli olan yerlerden “Ülkü ocakları” üyelerine (Orman yangını hakkında) iftira atarak, bu samimi gayretleri basitleştirip, mensuplarını incitmek istemişler..

                Asla başaramayacaklar.. Zira çamurun tutmayacağını onlar da biliyorlar.. Maksat, “at çamuru izi kalsın.!” Tutmadı ve tutmayacak Allah’ın izniyle..

                O çamuru atmaya çalışan iyi niyetli olmayan güruhlar,  bence önce Ciğerimiz Ormanlarımız yanarken “Ateşin Çocukları” etiketiyle sevinenlere, destekçilerine, ormanları kendilerinin yaktığını itiraf edenlere bir çift söz söyleseler de samimiyetlerine şahitlik yapalım. Ama nerdeee!

                Bu milletin köküyle, değerleriyle alakası olmayan, gayri milli zihniyete sahip olan ihanet şebekeleri asla bu milletin “Milli kültür ve medeniyet” unsurlarını yıpratamayacaklardır.

                Şüheda kanlarıyla sulanmış bu aziz Vatanın has evlatları, birkaç müfterinin algılarıyla yıpratılamayacaktır.

                Milli kimlik ve vakur duruşuyla bu milletin asli değerlerine sahip çıkan tüm yiğit gençlerin duruşunu asla bozamayacaklardır.

                Çimentosu; Vatan, Bayrak, Millet, Devlet ve Tabiki Hak adına Mukaddesat olan, tüm insanlığın, mağdur ve mazlum coğrafyanın hamisi ve geleceği olan gençler, hedeflerine devam etmektedirler..

                İslam Ahlak ve fazileti ile bezenmiş, Büyük ve Güçlü Türkiye için çırpınan tüm Gençlerimizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum..   

                Zaferlerle dolu Ağustos ayında 30 Ağustos Zafer Bayramını ve nice zaferleri kalben kutluyorum..                 Ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyorum.

En az 10 karakter gerekli