“Vekil Çelik dur durak bilmiyor”

“Vekil Çelik dur durak bilmiyor”

AK Parti Hatay İl Teşkilatı'nın AK sultanı AK Parti Hatay Milletvekili Av. Sabahat Özgürsoy Çelik, Altınözü ve Reyhanlı'da temaslarda bulundu.

ABONE OL
9 Eylül 2021 22:22
“Vekil Çelik dur durak bilmiyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay İl Teşkilatı’nın AK Sultanı Av. Sabahat Özgürsoy Çelik, Altınözü ve Reyhanlı’da temaslarda bulundu.

TBMM’nin tatile girmesiyle Hatay’da ilçelerdeki ziyaretlerine ara vermeden devam eden Çelik, Altınözü’nün tanınmış isimlerinden Boynuyoğun Mahallesi Muhtarı Abdo Karaman’ın ev sahipliğinde vatandaşlarla bir araya geldi. Boynuyoğun Mahallesi’nde vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyen Çelik’e Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, Sosyal Politikalar Başkanı Durdunaz Horoz, Antakya Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Nesrin Jöntürk, önceki dönem Antakya Kadın Kolları İlçe Başkanı Sabriye Güçlü ve yönetim kurulu eşlik etti.

Vekil Çelik Altınözü temasları kapsamında sırasıyla Şehit J. Er Hasan Akpınar’ın Kıyıgören Mahallesi’nde ikamet eden ailesini, Kıyıgören mahalle sakinlerinden Memduh Hatay’ı, Kıyıgören mahallesinde ikamet eden Kore Gazisi Ahmet Ulaş, Şehit Piyade Er Mehmet Günay’ın ailesini, Şehit J. Komando Er İsmail Karu’nun Mayadalı Mahallesi’nde ikamet eden ailesini, Erdem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni, Altınözü Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

İKİNCİ DURAK REYHANLI OLDU

Vekil Çelik, Altınözü temaslarını tamamlamasının ardından Reyhanlı’da ziyaretlerde bulundu. Çelik’e buradaki ziyaretlerde Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak eşlik etti. Çelik, Reyhanlı’da ilk olarak Akyayla Kumset mahalle sakinlerinden ve Yönetim Kurulu üyesi Tevfik Şanverdi’nin kardeşi merhum Hasan Şanverdinin taziyesine katıldı.

Ardından 11 Mayıs 2013 tarihinde Reyhanlı’da gerçekleşen hain saldırı sonucu Şehit olan Mustafa Kaya’nın ailesini, Rıfat Sinirli’nin ailesini, Şehit Mehmet Taş’ın ailesini, Şehit Zahide Kuday’ın ailesini, Şehit Murat Yelliz’in ailesini, vefat eden Kıbrıs Gazisi merhum Ali Hamzalıoğlu’nun ailesini, Bahçelievler mahallesi sakinlerinden Atlar ailesini, Bahçelievler mahallesi sakinlerinden Arslanlar ailesini, önceki dönem ilçe başkanı ve HBB Meclis üyesi Av. Mehmet Saruhan ve ailesini ziyaret etti.

ÇELİK: VATANDAŞIMIZ BAŞIMIZIN TACIDIR

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, temasların ardından yaptığı açıklamada, “AK Parti milletin partisidir. Milletimizin desteğini her zaman yanımızda hissettik. Vatandaşımızın istekleri bu açıdan başımızın tacıdır. Bizler Onlara hizmetkar olmaya geldik. Altınözü’müz ve Reyhanlı’mızda bizlere evlerini açan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Bizim de kapılarımız her zaman vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktır. Bugün bana eşlik eden herkese teşekkür ediyor, hanelerini açan herkese de bolluk ve bereket diliyorum” ifadelerini kullandı.( Haber: Hikmet OTUZBİR)www.hataybuyuksehirgazetesi.com

En az 10 karakter gerekli