"Vekil Çelik'in Hatay mesaisi sürüyor" 

"Vekil Çelik'in Hatay mesaisi sürüyor" 

ABONE OL
6 Şubat 2021 17:03
"Vekil Çelik'in Hatay mesaisi sürüyor" 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Hatay mesaisini dur durak bilmeden sürdürüyor. Vekil Çelik, beraberindekilerle Antakya ve Altınözü ilçelerinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek temaslarda bulundu.

Vekil Çelik, “Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Yayladağı İlçe Başkanı Doğan Gürlen, Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Rezzuk Ayoğlu, Gençlik Kolları ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Yayladağı MHP İlçe Başkanı Celal Atmaca’yı iş yerinde ziyaret etti. Ardından Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Yayladağı İlçe Başkanı Doğan Gürlen, Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Rezzuk Ayoğlu, Gençlik Kolları ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Yayladağı Geçici Barınma Merkezini ziyaret etti. Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın Hatay Esnaf ve Sanatkarları Birliği’nde Hizmetleri Bilgilendirme ve İstişare toplantısına katıldı. Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Rezzuk Ayoğlu ve Antakya İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Merhum Ali Boyar’ın ailesini ziyaret ederek, taziyelerini iletti.

Yerli ve milli Türkiye Bayrağı ekipmanlarıyla hizmet veren Hatay DHMİ Kurtarma ve Yangın İstasyonu personelini ziyaret etti. Hatay Havalimanı Müdür Yardımcısı Mustafa Demirel’i ziyaret ederek, Güvenlik ve İtfaiye de görevli personelleriyle bir araya geldi.

DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız ve Dericiler kooperatifi başkanı Murat Balıkçı ile birlikte Antakya Dericiler sitesini ziyaret ederek, esnaflarla istişarelerde bulundu.

MİLLETVEKİLİ ÇELİK VATANDAŞLARIN KÖTÜ GÜNLERİNDE DE YANINDA
AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, vatandaşların kötü günlerinde de yanlarında olduğunu gösterdi. Vekil Çelik ve beraberindekiler, il genelinde hayatını kaybeden vatandaşların ailelerini ziyaret ederek taziyelerini iletti. Vekil Çelik, bu ziyaretler kapsamında, “Dr. Adnan Ezelsoy’un ağabeyi Dr. Bessam Ezelsoy’u, Hatay Devlet hastenesi personeli Merhum Ömer Söker’in ailesini, Merhum Mustafa Güney’in ailesini, Sağlık müdürlüğü personellerinden vefat eden merhume Ferdane Bilgin’in ailesini, vefat eden kayınbabası Merhum Nazir Doğruyol için Altınözü Büyükburç mahalle muhtarı Savaş Şahin’i, vefat eden annesi Merhume Menekşe Utku için Hatay Devlet hastenesi personeli Melahat Karakuş’u, babası merhum Süleyman Kocaoğlu için Hatay Devlet hastenesi personeli Cuma Kocaoğlu’nu ziyaret ederek, vefat eden yakınları için taziyelerini iletti.

En az 10 karakter gerekli