“Yalçın: Yayladağı’na değer katıyoruz”

“Yalçın: Yayladağı’na değer katıyoruz”

ABONE OL
2 Mayıs 2021 12:06
“Yalçın: Yayladağı’na değer katıyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ardı ardına yapılan yatırımlarla ilçeye değer kattıklarını belirtti. Başkan Yalçın, ilçeye bağlı cennet köşelerden birisi olan Devrent Mahallesi mesire alanında oluşturulan mini gölet, su canlıları alanı ve şarküteri işyerinin çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalarda önemli aşama kaydettiklerinin altını çizen Yalçın, tam kapanma sürecinin tamamlanmasıyla 15 gün sonra tesisin faaliyete geçeceğini açıkladı.

KISITLAMA DÖNEMİNİN ARDINDAN HERKESİ İLÇEMİZE DAVET EDİYORUM

İnceleme ziyareti sonrasında Başkan Yalçın, “Yayladağı Belediyesi Sosyal Tesisi Devrent Mesire alanımızda doğaya ve ağaçlara zarar vermeden oluşturduğumuz ufak gölet ve akar deremiz su canlıları havuzu için setimizi oluşturduk. Aynı anda ağaçlara uzak, giriş alanında şarküteri İşyeri duvarlarını tamamladık. Pandemi kapanma süreci sonrasında sosyal tesisimiz faaliyete geçecektir. Biz merhum başkanımız Mustafa Sayın’dan aldığımız emanetin çıtasını daha da yükseltmek için çalışıyor, Yayladağı’na değer katıyoruz.

Pandemi dönemindeyiz. Sokağa çıkma yasağının sürdüğü şu günleri fırsat bilerek çalışmalarımızı hızlandırdık. Devrent Mahallesi gördüğünüz gibi cennetten bir köşe gibi. Biz de bu güzellikleri taçlandıracak adımlar atıyoruz. Tüm çalışmalarımız daha güzel bir Yayladağı için. Tüm vatandaşlarımızı kısıtlama döneminin ardından sosyal mesafe, temizlik ve maske kurallarına uyarak ilçemizin güzelliklerini görmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Yalçın, çalışmalarda emeği geçen tüm personele de teşekkürlerini sundu.

En az 10 karakter gerekli