Yavuz; “Artık kontrol edilen değil, dünyayı kotrol eden Türkiye var.!”

Yavuz; “Artık kontrol edilen değil, dünyayı kotrol eden Türkiye var.!”

ABONE OL
30 Eylül 2021 13:09
Yavuz; “Artık kontrol edilen değil, dünyayı kotrol eden Türkiye var.!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Doğuş Tv’de düzenlenen Gündeme Dair programında Ülke ve Dünya gündemi ile ilgili sorulan soru üzerinde değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Yavuz değerlendirmelerinde; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Dünyayı dizayn eden ve Dünyaya yön veren bir Türkiye var. Mavi Vatan içerisi de, dışarısı da bilsin ki; Türkiye’nin bir parçasıdır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin de Libya’nın da hakkını biz savunacağız.

Türkiye artık sıradan bir ülke değil. Bugün Doğu Akdeniz’de, Afrika’da, Kafkasya’da, Ortadoğu’da ve Dünya’nın her yerindeyiz. Türkiye, Dünya’nın neresinde bir mazlum varsa onların yanındadır. Bugün Azerbaycan’dayız, Hocalı ve Bosna katliamlarında dünyanın sesi çıkmadı. Suriye’de, Libya’da. Türkiye olarak terörü def etmek için Suriye ve Irak’ın içindeyiz. Çünkü güçlü Türkiye’yiz. Bugün bizi istemeyen ülkeler ayakta. Bir zamanlar Türkiye’yi kontrol eden ülkeler bugün Türkiye’yi kontrol edemeyince ayaklandılar. Ama artık; “KONTROL EDENLERİ KONTROL EDEN TÜRKİYE VAR.”

 “LİDER BUGÜNÜ YAŞAYAN DEĞİL, GELECEĞİ GÖRÜP SORUNLARI ÇÖZENDİR”

Başkan Yavuz, Pandemi süreci ve mücadele konusunda Devletimizin izlediği politikalar konusunda sorulan soruya yaptığı açıklamada; “Sağlık sisteminde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la Türkiye’nin Dünya da birinci sırada. Bir zamanlar Şehir Hastaneleri ne işe yarayacak diyenler bugün bizlerin ne kadar haklı olduğunu gördü. İyi ki de bu Hastanelerimizi yapmışız. “ Lider Bugünü yaşayan değil, geleceği görüp sorunları çözendir. Bu manada biz ülke olarak çok şanslıyız. Aziz Milletim, şahsım ve ilçem adına Sayın Cumhurbaşkanımıza bir kez daha teşekkür ederim.” Dedi.

En az 10 karakter gerekli