“Yayladağı 5 ayda 16 bin turist ağırladı”

“Yayladağı 5 ayda 16 bin turist ağırladı”

ABONE OL
5 Ekim 2021 10:02
“Yayladağı 5 ayda 16 bin turist ağırladı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın yıldızı parlayan ilçelerinden olan Yayladağı, son dönemde üst üste yapılan yatırımların meyvelerini toplamaya devam ediyor. Yayladağı’nın genç ve başarılı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Pandemi döneminde olmamıza rağmen son 5 ayda Devrent Sosyal Tesisleri’ni toplamda 16 bin kişinin ziyaret ettiğini açıkladı.

İlçede son dönemde hizmete giren Zipline, paintball sahası, macera park, restoran, tandır, çadır kamp alanı, mini gölet ve süs havuzları ile bezenen piknik alanı vatandaşların uğrak noktası olmaya devam ediyor. İlçe tarımın ardından turizmde de çıta atarken, Başkan Yalçın, tüm vatandaşları ilçenin güzelliklerini görmeye davet etti.

YALÇIN: TÜM VATANDAŞLARI YAYLADAĞI’NA BEKLİYORUZ

Başkan Yalçın, yaptığı açıklamada, “Devrent Sosyal Tesislerinde 16 bin misafiri ağırladık. Doğal güzelliklerimizi turizme kazandırmak ve sosyal alanlarımızı daha işlevsel hale getirmek adına Devrent Sosyal Tesisleri’de yaptığımız çalışmalar sürüyor. Son 5 ayda tesislerimizde hizmete giren; Zipline, paintball sahası, Macera Park, restorant, Tandır, Çadır kamp alanı, mangal alanları, çeşmeler, mini gölet ve banklarla güzelleştirdiğimiz serbest piknik alanımızda; Bir dönemi pandemi sürecine denk gelmesine rağmen 5 ayda yaklaşık 16 bin misafiri ağırladık.

Ayrıca geçtiğimiz ay tamamlanan kır düğün salonumuz birçok mutlu güne ev sahipliği yaptı. Yeni istihdam alanları da oluşturan tesisimizde, “Yayladağı Kent Kart” sistemi ve birçok “ilki” daha hizmete sunmaya devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı ilçemizin güzelliklerini görmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli