Yayladağı deniz turizminde iddialı

Yayladağı deniz turizminde iddialı

ABONE OL
15 Ocak 2022 22:25
Yayladağı deniz turizminde iddialı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valiliği, Yayladağı Kaymakamlığı, Yayladağı Belediyesi ve DOĞAKA’nın ortak projesi olan Dalış Akademisi ve Sosyal Tesisleri’ne Vali Rahmi Doğan öncülüğündeki heyet, inceleme ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Vali Doğan’a AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Vali Yardımcısı Yusuf İzci, İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe, Doğaka Genel Sekreri Oğuz Alibekiroğlu, Onur Yıldız, Deniz ve Ticaret Odası İskenderun Şube Başkanı M.Kemal Kutlu, Ak Parti İlçe Başkanı Doğan Gürlen ve ilgili heyet eşlik etti. Yayladağı’na bağlı Karamağara Koyunda Hatay Valiliği, İlçe Kaymakamlığı, Yayladağı Belediyesi, DOĞAKA ortaklı “Dalış Akademisi ve Sosyal Tesisleri” yapımı ile Yayladağı, deniz turizminde iddialı konuma gelecek.


YALÇIN: EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM
Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, proje kapsamında ilçenin deniz turizminde de iddialı konuma geleceğini açıkladı.


Başkan Yalçın, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada; “Valimiz Rahmi Doğan, Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe, Hatay Akparti Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ve beraberindeki heyet, Yayladağı Kaymakamlığı, Yayladağı Belediyesi ve Doğakanın ortak projesi kapsamında İlçemizde deniz turizminin canlandırılması planlanan Karamağara bölgesinde incelemelerde bulundular.

Hatay Valimiz Rahmi Doğan ilimiz deniz turizmi için Karamağara bölgesinde yapılacak projeye desteklerini vereceklerini beyan ettiler.

Dünya deniz turizminin Yayladağı ile buluşacağı bu projeye desteklerini esirgemeyen Valimiz Rahmi Doğan ve Milletvekilimiz Sabahat Özgürsoy Çelik’e sonsuz teşekkürlerlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli