“Yayladağı’nda çilek festivalinin 20.yıl coşkusu yaşandı”

“Yayladağı’nda çilek festivalinin 20.yıl coşkusu yaşandı”

ABONE OL
5 Eylül 2021 19:25
“Yayladağı’nda çilek festivalinin 20.yıl coşkusu yaşandı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı’nda geçtiğimiz aylarda gerçekleşmesi planlanan ancak ertelenen Çilek Festivali coşkusu tüm ilçede yaşandı.

Festival programına AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Sabahat Özgürsoy Çelik, AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, AK Parti Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, AK Parti Yayladağı İlçe Başkanı Doğan Gürlen, AK Parti il ve ilçe yönetimleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Tütün dizme, en güzel Kara Teke Yetiştiriciliği, Güzellik Yarışması ve Kutsi’nin konserinin gerçekleştirildiği festival kortej yürüyüşü ile başladı. Çilek Festivali Kapsamında Düzenlenen Yarışmalardan dereceye girenler jüri üyeleri tarafından;Tütün Dizme Yarışması 1.si Ayfer Güloğlu, 2.si Ali Kalkan, 3.sü Songül Küçükkara. Kara Teke Yetiştiriciliği Güzellik Yarışması 1.si Muzaffer Yücedağ, 2.si Musa Kaçar, 3.sü Mehmet Sağlamkaya olarak belirlendi.

YALÇIN: FESTİVALİMİZ İLÇEMİZİN TANITIMI İÇİN ÇOK FAYDALI OLACAK

Festival programında konuşan Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, “İlçemizde geleneksel hale gelen festivalimizin programını geniş kapsamlı olarak tekrarladık. İnanıyorum ki bu festival ile ilçemiz ulusal anlamda tanıtım imkanı bulacak. Ünlü sanatçı Kutsi’ye ve tüm katılımcılara festivalimize renk kattığı için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

KUTSİ EN GÜZEL ŞARKILARINI YAYLADAĞILILAR İÇİN SÖYLEDİ

Hatay’da 20. Yayladağı Çilek Festivali kapsamında Kutsi, sevenleri ile bir araya geldi. Konser öncesinde havai fişek gösterisi yapıldı. Hükümet konağı bahçesinde kurulan konser alanını dolduran binlerce vatandaşlar, sanatçı Kutsi’nin muhteşem performansıyla müzik ziyafeti çekti. Burada konuşan sanatçı Kutsi: “Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Çilek festivalinde sizinle burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bir kez daha Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.En güzel şarkılarını Yayladağılılar ve festivale katılanlara söyleyen ünlü sanatçı Kutsi’nin performansı alkış aldı.

(Haber: Hikmet OTUZBİR)www.hataybuyuksehirgazetesi.com

En az 10 karakter gerekli