“Yayladağı’nda deniz turizmi canlanıyor”

“Yayladağı’nda deniz turizmi canlanıyor”

ABONE OL
24 Kasım 2021 11:19
“Yayladağı’nda deniz turizmi canlanıyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı’nın deniz turizminde gözdesi olan, ancak zorlu ulaşım koşulları sebebiyle karayolunu kullanan vatandaşları zorlayan Karamağara yolunda genişletme çalışmaları başlatıldı.

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ın bizzat takip ettiği çalışmalar sonucunda Karamağara yolu daha güvenli hale gelecek. Başkan Yalçın, çalışmaları bizzat takip ederek, ekipleri yönlendiriyor. Çalışmaları mahalle sakinleriyle de değerlendiren Başkan Yalçın, ilçe olarak son dönemde turizmde atakta olduklarını belirtti.

YALÇIN: KARAMAĞARA TESİSİMİZ REVİZE EDİLECEK

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, devam eden çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemizin deniz turizmini canlandırmak için Karamağara yolunun genişletilme çalışmasına start verdik. Sonrasında Karamağara tesisimiz revize edilerek ek yerleşke tesisleri çalışmalarına devam edeceğiz. Karamağara bölgemiz deniz turizminde ülkemizin gözbebeği olacak. İlçemize ilimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YALÇIN’A TEŞEKKÜR

Çalışmaları yerinde takip eden vatandaşlar, Karamağara yolunun geçmişte kazalara da sebep olduğunu belirttiler. Bu çalışma ile kazaların artık yaşanmayacağını ve yolun daha güvenli olacağını belirten vatandaşlar, çalışmalardaki katkılarından dolayı Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın başta olmak üzere tüm personellere teşekkürlerini ilettiler.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli