Yılmaz: Mesajımızın Gerekli Yerlere Ulaşacağından Eminiz

Yılmaz: Mesajımızın Gerekli Yerlere Ulaşacağından Eminiz

ABONE OL
9 Mart 2021 19:40
Yılmaz: Mesajımızın Gerekli Yerlere Ulaşacağından Eminiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın Talimatlarıyla 15 Temmuz Milli İrade Parkındaki Afiş Alanı’na ve Bilbordlara “Love Erdoğan” afişi asıldı. Antakya’da ABD’nin New York kentindeki reklam panosunda yer alan “Stop Erdoğan” ifadesine cevaben Antakya belediye başkanı İzzettin Yılmaz’ın talimatlarıyla kentin Bilbordlarına “Love Erdoğan” afişi asıldı. New York’ta “Silenced Turkey” imzasıyla yayınlanan “Stop Erdoğan” ilanına Antakya’da tepki gösterildi. Antakya Vali Ürgen Alanı’nda bulunan 15 Temmuz Milli İrade Parkı’ndaki afiş alanına ve Bilbordlara “Love Erdoğan” afişi asıldı. FETÖ mensubu bir grup tarafından New York’taki Times Meydanı’na yakın bir köşedeki dijital ekrana verilen “Stop Erdoğan” ilanına tepki olarak Başkan İzzettin Yılmaz’ın talimatlarıyla Love Erdoğan afişi astırtıldı.

YILMAZ: MESAJIMIZI GEREKLİ YERLERE ULAŞTIRACAĞIZ
Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada, “FETÖ terör örgütü tarafından yapılan bu davranışı şiddetler kınıyoruz. ABD’de yapılan davranış ilçe halkımız tarafından da şiddetle kınanıyor. Antakya Belediyesi olarak New York kentinde yapılan çirkin davranışa Antakya’dan tokat gibi cevap verdik. Belediyemizin önüne ‘Love Erdoğan’ pankartı astırdık. Mesajımızın gerekli yerlere ulaşacağından eminiz. 15 Temmuz’da ülkemizi bölemedikleri gibi bugün de bu tür karalamalarla bizleri bölmeye çalışıyorlar. Halk olarak bu ve buna benzer çirkin davranışlara izin vermeyeceğiz” dedi.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR
Vatandaşlar ise belediye binası önüne asılan “Love Erdoğan” pankartını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, “Dünya lideri Erdoğan’a yapılan çirkin karalamayı kınıyoruz. Her zaman bu ülkenin bekçiliğini yapacağız ve bu ülke uğruna her zaman şehadet şerbeti içmeye hazırız. Başkan Yılmaz’a da bu davranışlarından dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.

En az 10 karakter gerekli