19 MAYIS COŞKUSU EXPO’21 HATAY’DA YAŞANDI

19 MAYIS COŞKUSU EXPO’21 HATAY’DA YAŞANDI

ABONE OL
21 Mayıs 2022 11:32
19 MAYIS COŞKUSU EXPO’21 HATAY’DA YAŞANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

EXPO’21 Hatay, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençlerin en sevdiği sanatçılar Aleyna Tilki ve Buray ile binlerce vatandaşı ağırladı.

            
Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin gençler için ücretsiz düzenlediği organizasyonda, EXPO Antakya alanında Aleyna Tilki, Arsuz alanında ise Buray genç sevenlerine coşku dolu anlar yaşattı.

Konser öncesi binlerce seyirci 10. Yıl Marşı ve İzmir Marşı’nı hep beraber Türk Bayraklarını sallayarak söyledi.

Elinde Türk bayrağıyla sahneye çıkan Aleyna Tilki, en sevilen şarkıları Sen Olsan Bari, Nasılsın Aşkta, Yalnız Çiçek şarkıları ve sahne şovlarıyla gençlere unutulmaz bir gece yaşattı.


ÖZKAYA: TÜRKİYE’NİN EN SEVDİĞİ SANATÇI SİZİN İÇİN BURADA
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın Hatay Deniz Otobüsü’nün ilk seferiyle Kıbrıs’a gitmesi sebebiyle katılamadığı konsere başkan vekili olarak Adnan Özkaya katıldı.

Özkaya, ‘Başkanımızın kucak dolu sevgilerini ve selamlarını iletiyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun. Türkiye Cumhuriyet’ini bize emanet eden Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum. Gecenin en güzel etkinliği için Türkiye’nin en sevdiği sanatçı sizin için burada.

Aleyna Tilki’ye teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum’ diyerek Tilki’ye çiçek takdim etti.


BURAY’DAN LÜTFÜ SAVAŞ’A TEŞEKKKÜR


EXPO Arsuz alanının tamamen dolduğu ve yoğun ilgi gören şarkıcı Buray, konser salonunda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı anmak adına seyircilerle bayrak sallayarak 10. Yıl Marşını seslendirdi.

Buray, konser sonunda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Sanatçıya günün anısına çiçek takdim edildi.


BAŞKAN VEKİLİ ÖZKAYA, GENÇLERE NUTUK HEDİYE ETTİ


Başkan Vekili Adnan Özkaya konser öncesi, Gastronomi Evi’nde düzenlenen etkinlikte gençlere Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk kitabını hediye etti.

Hep beraber 10.yıl marşını söyleyen konuklar 19 Mayıs’ı coşkuyla kutladı.

En az 10 karakter gerekli