28 ŞUBAT ve ERBAKAN HOCAM!

28 ŞUBAT ve ERBAKAN HOCAM!

ABONE OL
28 Şubat 2021 14:53
28 ŞUBAT ve ERBAKAN HOCAM!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hepimizin bildiği üzere halkın iradesi ile iktidara gelen milli görüş lideri Erbakan hocayı tarihin sayfalarına gömmek isteyenler maalesef; tarihimiz, tabii ülkemiz için bir kara leke olarak kayda geçen 28 Şubat post modern darbesini yapma girişiminde bulunmuşlardı.
İşte o günler, Sayın Erbakan hocamızın iktidarda olduğu türlü oyunlarla, halkın iradesini hiçe sayarak darbe yapılacağı günler..
27 Şubat 2011… Bilge Adam aynı zamanda kendini bilim alanında da ispatlamış, siyasi alanda ve milletin gönlünde karşılık bulmuş Profesör Doktor Necmettin Erbakan hocamızın vefat ettiği gün.. Rabbim rahmet eylesin.
27 Şubat 2011’de vefat eden Sayın Necmettin Erbakan hocamızın cenazesine şahsımda katılmıştı..
Sayın Erbakan Hoca, 85 yıllık ömründe, yaşanabilir bir Türkiye, yeni ve güçlü bir Türkiye’ye temel hak ve özgürlüklerinin yeniden kazandırılması niyetli bir çalışma içinde bulunmuştu. Türkiye’mizin gemisini her daim batıdan kendi özüne yerli ve milli eksenine dönüştürmek adına hep çalışmalar içerisinde bulunmuştur.
Erbakan Hoca, hakikaten aileden iyi bir İslami eğitim almış, eğitim hayatı hep üst düzey başarılarla geçmiş ve en son İstanbul Teknik Üniversitesi’nden birincilikle mezun olan bir bilim adamıydı. Kalbi milleti için çırpınan bir dava adamı idi.
Milletin iradesinin sekteye uğratılmaya çalışıldığı, temel hak ve özgürlüklerin ayaklar altına alınmaya çalışıldığı ve maalesef alındığı #28 ŞUBAT POSTMODERN DARBESİNİ şahsen şiddetle kınıyor ve Rabbimden bir daha benzeri girişimlerde bulunulmamasını dua ve temenni ediyorum.
Sayın Erbakan hocamın hayallerini süsleyen, millete hizmet anlayışını, kendi özüne dönüşü tüm samimiyetiyle, kendini milletine adayan kadrolarıyla yapmaya çalışan hocamın talebesi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yerine getirmeye çalışmaktadır çok şükür..
Tüm iftiralara rağmen, engellemelere rağmen, duruşundan sapmayan inananlarıyla beraber…
Sayın Recep Tayyip Erdoğan, gerçekten de milletin bir adamı olarak gönül coğrafyasına mağdur ve mazlum coğrafyaya sahip çıkarak Erbakan Hocama, ecdadına olan vefasını ve ahdini fazlasıyla yerine getirmektedir.
Daha düne kadar Erbakan hocamı ve partisini, milletin iradesine rağmen darbeyle indirenler, bugün sanki hiç bir şey yokmuş gibi yapmacık ve tamamen maskeli söylemlerle övgülerde bulunabiliyorlar.
Halkımız her şeyi görüyor.
Vakit feraset, basiret ve Ariflik vakti..
Şu anda en çok muhtaç olduğumuz şey; #BİRLİKVEBERABERLİK
#BİRLİKTETÜMOYUNLARIBOZACAĞIZ.
#28ŞubatıYaşadım
#28Şubatkarabirlekedir
Selam ve dua ile

En az 10 karakter gerekli