Antakya Defne Rotary Kulübü’nün geleneksel ” Aile ve Toplum Hizmet Ödülü” bu yıl sağlık emekçilerine takdim etmeyi uygun gördüklerini söyleyen kulüp başkanı Nermin Tiftikçi:
“Aile ve toplum hizmetleri ödülümüzü covıd-19 nedeniyle aramızdan ayrılan İkisi de çocuk hastalıkları uzmanı olan Dr. Adnan Ezelsoy ve Dr. Nebil Emir’in anısına eşleri Dr. Mukaddes Ezelsoy ve Hanife Emir’e takdim ettik. Bir diğer ödülümüzü ise Hatay Tabip Odası’nda tüm sağlık emekçileri adına Hatay Tabip Odası Başkanı Dr.Sadık Nazik’e, ayrıca pandemi sürecinde büyük özveri ile çalışan tüm eczacı ve eczane çalışanları adına Hatay Eczacı Odası Başkanı Ecz.Sedat Aközcan’a Hatay Eczacı Odası’nda, Aralık ayında covid-19 nedeniyle aramızdan ayrılan Ecz. Muharrem Kanmaz anısına eşi Ayten Kanmaz ‘a Aile ve Toplum Hizmetleri Ödülünü takdim ettik. Aramızdan ayrılan sağlık emekçilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.
Nermin Tiftikçi; topluma hizmet etmeyi ilke edinmiş bir sivil toplum kuruluşu olduklarını belirterek, bu hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.

GENEL
24 Ocak 2026KÖŞE YAZILARI
24 Ocak 2026GÜNDEM
24 Ocak 2026GÜNDEM
24 Ocak 2026GÜNDEM
24 Ocak 2026GÜNDEM
24 Ocak 2026GÜNDEM
24 Ocak 2026
1
Sağlık Bakanı Koca, bir haftada vaka sayısı azalan illeri açıkladı
47939 kez okundu
3
Hatay Sahilleri, Tatilcileri Bekliyor
8687 kez okundu
4
YAYLADAĞI BELEDİYESİ KARLA KAPLANAN YOLLARI AÇIYOR
8188 kez okundu
5
PEHLİVAN DÖNER LEZZETİ ŞİMDİ DE YAYLADAĞI’NDA
7343 kez okundu