EXPO 2021 Hatay alanları bahar konserleri kapsamında birbirinden ünlü ismi Hataylılarla buluşturmaya devam ediyor.

Bugüne kadar sayısız konsere ev sahipliği yapan EXPO alanları, son olarak Türk pop müziğinin sevilen ismi Tuğba Yurt’u konuk etti.

Sesi ve yüksek enerjisiyle geniş kitlelere ulaşan başarılı şarkıcı, dillere pelesenk olan şarkılarını bu kez Antakya EXPO alanında söyledi.

Hatay’a ikinci kez geldiğini söyleyen Tuğba Yurt, Antakya’da olmaktan dolayı mutlu ve heyecanlı olduğunu dile getirdi.

HBB Başkan Vekili Fedai Yücedal, medeniyetleri şehri Hatay’ın EXPO’yu yerli ve milli bir şekilde yaptığını dile getirerek “Başkanımız Lütfü Savaş ve arkadaşları EXPO organizasyonunu öz kaynaklarıyla Hataylılarla buluşturduğu için kendilerine teşekkür ederim. Tuğba Hanım’ı medeniyetlerin beşiği Hatay’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Nice konserlerde buluşmak üzere” ifadelerini kullandı ve şarkıcıya çiçek hediye etti.

EXPO amfitiyatroyu dolduran yediden yetmişe binlerce vatandaş şarkıcının seslendirdiği şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

GENEL
02 Kasım 2025KÖŞE YAZILARI
02 Kasım 2025GÜNDEM
02 Kasım 2025GÜNDEM
02 Kasım 2025GÜNDEM
02 Kasım 2025GÜNDEM
02 Kasım 2025GÜNDEM
02 Kasım 2025
1
Sağlık Bakanı Koca, bir haftada vaka sayısı azalan illeri açıkladı
47724 kez okundu
3
YAYLADAĞI BELEDİYESİ KARLA KAPLANAN YOLLARI AÇIYOR
8091 kez okundu
4
Hatay Sahilleri, Tatilcileri Bekliyor
7925 kez okundu
5
MERSİN’DEN HATAY’A 24 TON LİMON VE PORTAKAL
7205 kez okundu