Antakya Belediyesi Cumhuriyet Kültür Merkezi, “Cumhuriyetimizin Yeni Yüzyılına Selam” duygusuyla Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Gençlik Konseri ile muhteşem bir konsere ev sahipliği yaptı.

Antakya Belediyesinden yapılan açıklamada: “Medeniyetler şehri Antakya’mızı kültür ve sanat şehri yapma yolunda önemli bir adım olan CKM, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Gençlik Konseri ile konserlere de kapılarını aralamış oldu. Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı sanatçılarının, dinleyicilere duygu dolu anlar yaşattığı etkinlik, hemşehrilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın sanatını icra etmek isteyen tüm sanatçıların destekçisi olma düşüncesiyle hayata geçirdiği CKM, şehrimizin temel ihtiyaçlarının yanında sanatla da hemşehrilerimizi buluşturmaya devam edecek.”

İzleyenler tarafından büyük beğeni toplayarak ayakta alkışlanan konser, büyük bir coşkuyla sona erdi.
GENEL
25 Aralık 2025KÖŞE YAZILARI
25 Aralık 2025GÜNDEM
25 Aralık 2025GÜNDEM
25 Aralık 2025GÜNDEM
25 Aralık 2025GÜNDEM
25 Aralık 2025GÜNDEM
25 Aralık 2025
1
Sağlık Bakanı Koca, bir haftada vaka sayısı azalan illeri açıkladı
47860 kez okundu
3
Hatay Sahilleri, Tatilcileri Bekliyor
8563 kez okundu
4
YAYLADAĞI BELEDİYESİ KARLA KAPLANAN YOLLARI AÇIYOR
8152 kez okundu
5
MERSİN’DEN HATAY’A 24 TON LİMON VE PORTAKAL
7265 kez okundu