Hatay’ın Antakya ilçesinde depremzedelerin yaşadığı 4 konteyner kullanılmaz hale gelirken, afetzede vatandaşlar asrın felaketinin ardından yeniden korku dolu anlar yaşadılar.
Geçtiğimiz gün Hatay’ın Antakya ilçesinde depremzede vatandaşların kaldığı konteyner kentte çıkan yangında 4 konteyner kullanılamaz hale gelmişti. Konteynerlerin alevlere telsim olduğu yangında 7 konteyner ise hasar gördü. Konteyner kent sakinleri Mine Yapar ve Emel Yılmaz yaşadıkları korkuyu anlattılar.
Yangının saniyeler içerisinde büyüdüğünü söyleyen Mine Yapar, “Dün bir anda ne olduğunu anlamadan yangın çıktı. Yangın saniyeler içinde büyüdü. Her yere sıçradı. Havaların ısınmasıyla bu felaketler daha çok artacak. Çok zor durumdayız. Bu yangın burada ilk oldu ama son olmayacak. 3 konteyner yandı, yaklaşık 7 konteyner de hasar aldı” dedi.
Yangınlardan korktuklarını dile getiren Emel Yılmaz, “Yangın bir anda çıktı, evde oturuyorduk ve fark etmedik. Kokuyu da almamıştık. Yangın bir anda büyüdü, 3 konteyner yandı yaklaşık 7 konteynerde hasar aldı. Buranın çözüme kavuşturulması lazım çünkü korku içinde yaşıyoruz. Yangınlardan korkuyoruz” şeklinde konuştu.
İHA
GENEL
24 Aralık 2025KÖŞE YAZILARI
24 Aralık 2025GÜNDEM
24 Aralık 2025GÜNDEM
24 Aralık 2025GÜNDEM
24 Aralık 2025GÜNDEM
24 Aralık 2025GÜNDEM
24 Aralık 2025
1
Sağlık Bakanı Koca, bir haftada vaka sayısı azalan illeri açıkladı
47857 kez okundu
3
Hatay Sahilleri, Tatilcileri Bekliyor
8556 kez okundu
4
YAYLADAĞI BELEDİYESİ KARLA KAPLANAN YOLLARI AÇIYOR
8152 kez okundu
5
MERSİN’DEN HATAY’A 24 TON LİMON VE PORTAKAL
7265 kez okundu