Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, şehirdeki yoğun yağmurlar sonrası yağışlardan etkilenen Uzun Çarşı’yı ziyaret etti.
Başkan Yapar, yağışlardan etkilenen Uzun Çarşı’nın durumu hakkında bilgi almak için esnafla karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Belediye ekiplerinin gece boyunca su tahliye, kanal açma ve mazgal temizliği çalışmaları gerçekleştirdiğini belirten Başkan Yapar, şiddetli yağışlar süresince Antakya Belediyesi’ne bağlı ekiplerin teyakkuz halinde olduğunu vurguladı. Başkan Yapar, esnafa ve vatandaşlara ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulunarak gece gündüz, yağmur çamur demeden Antakya’ya hizmet için çalışmaya devam edeceğini belirtti.
BELEDİYE EKİPLERİ YAĞMUR SÜRESİNCE SAHADA TEYAKKUZ HALİNDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ
Antakya Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehirde yaşanan yoğun yağışlar ve sel suları nedeniyle taşkınların yaşandığı bölgelerde çalışma gerçekleştirdi. Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada; Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin taşkınların yaşandığı bölgelerde tıkanan ızgara ve mazgalları açmak için su, çamur tahliye ve yol açma çalışmaları gerçekleştirdiği ve gece boyunca kanal açma ve su tahliye çalışmalarına da destek verdikleri belirtildi. Açıklamada Belediye ekiplerinin şiddetli yağışlar süresince teyakkuz halinde olduğu ve çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiği vurgulandı.
GENEL
12 Aralık 2025KÖŞE YAZILARI
12 Aralık 2025GÜNDEM
12 Aralık 2025GÜNDEM
12 Aralık 2025GÜNDEM
12 Aralık 2025GÜNDEM
12 Aralık 2025GÜNDEM
12 Aralık 2025
1
Sağlık Bakanı Koca, bir haftada vaka sayısı azalan illeri açıkladı
47825 kez okundu
3
Hatay Sahilleri, Tatilcileri Bekliyor
8382 kez okundu
4
YAYLADAĞI BELEDİYESİ KARLA KAPLANAN YOLLARI AÇIYOR
8142 kez okundu
5
MERSİN’DEN HATAY’A 24 TON LİMON VE PORTAKAL
7254 kez okundu