Erten Elektronik
Erten Elektronik
AÇIKGÖZ SONSUZ BAĞLILIK VE VAZGEÇİLMEZ YEMİNLE REYHANLI’NIN YANINDA

AÇIKGÖZ SONSUZ BAĞLILIK VE VAZGEÇİLMEZ YEMİNLE REYHANLI’NIN YANINDA

ABONE OL
29 Ekim 2023 14:37
AÇIKGÖZ SONSUZ BAĞLILIK VE VAZGEÇİLMEZ YEMİNLE REYHANLI’NIN YANINDA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Reyhanlı önceki dönem ilçe başkanlarından Gürhan Açıkgöz önümüzdeki yerel seçimlerde partisinden belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

MHP İlçe binası kongre salonunda aday adaylığını açıklayan Gürhan Açıkgöz’ün tanıtım programına Reyhanlı MHP İlçe Başkanı Ahmet Dener, Parti yöneticileri, Reyhanlı Ülkü Ocakları Başkanı Cemal Vural, Reyhanlı MHP KAÇEP İlçe Başkanı Suphiye Güney Güleroğlu, AK Parti Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak, BBP Reyhanlı İlçe Başkanı Hasan Dayan ve çok sayıda partili vatandaş katılım gösterdi.

GÜRHAN: REYHANLI’YA EL BİRLİĞİYLE YENİ VİZYON KATACAĞIZ

Programda konuşmasını yapan Gürhan; “Bugün Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. yılı öncelikle Cumhuriyetimizin temellerini atan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bir kez daha ruhları şad mekanları cennet olsun inşallah. Cumhuriyetimizin 100. Yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarının huzurunda aday adaylığımı açıklamış bulunmaktayım. Çıktığımız bu yola kardeşlik için, sevgi için, hizmet için yola çıktık. Güzel ilçemiz Reyhanlı’mızın her noktası değişim istiyor. Reyhanlı’mıza daha güzel hizmetler yapacağımdan yana şüpheniz olmasın. Reyhanlı bizi bilir biz Reyhanlı’yı biliriz. Bu mücadelemizin önünde Allah’ın izniyle hiçbir güç duramayacaktır. Biz çalışacağız hizmetlerimiz konuşacak, yıllardır inandığım ilçe başkanlığını yaptığım davamdan bu defa da belediye başkan aday adaylığı için niyet ettik, tek derdimiz daha güzel bir Reyhanlı ve en önemlisi Reyhanlı’yı, Reyhanlı’dan yönetmek lazım. Reyhanlı’ya el birliğiyle hep birlikte yeni bir vizyon katacağız inşallah” dedi.

Program kurban kesme merasimiyle son buldu.

En az 10 karakter gerekli