ADEM YEŞİLDAL HATAY’I KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

ADEM YEŞİLDAL HATAY’I KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

ABONE OL
2 Mayıs 2023 12:48
ADEM YEŞİLDAL HATAY’I KARIŞ KARIŞ GEZİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HEDEF 14 MAYIS’TA CUMHUR’UN ZAFERİ

AK Parti Hatay Milletvekili adayı Av. Adem Yeşildal, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın zaferi için Hatay’ı karış karış gezmeye devam ediyor.

Yayladağı ziyaretinde Yeşildal’a Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, İlçe Başkanı Doğan Gürlen ve teşkilat mensuplarına da eşlik etti.

Yeşildal, 15 ilçede gerçekleştirdiği programların Yayladağı ayağında vatandaşları hanelerinde ziyaret etti. Türkiye’nin yükselişinin sürmesi, yatırımların hızlı şekilde devamının sağlanması ve Hatay’da depremin izlerinin silinerek vatandaşlara Şehrin yeni yapısının 1 yıl içinde sunulabilmesi için 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesinin ve AK Parti başta olmak üzere Cumhur İttifakı’nın da TBMM’de rekor milletvekili ile yerini alması gerektiğini kaydeden Yeşildal, vatandaşlardan destek istedi.

YAYLADAĞILILAR YEŞİLDAL’A GÖNLÜNÜ AÇTI

AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a her daim rekor desteği vererek adını Türkiye’ye duyuran Yayladağı ilçesinden güçlü şekilde bir destek geleceğine emin olduğunu kaydeden Yeşildal’a Yayladağılılar hem hanelerini, hem de gönüllerini açtı. Yeşildal, Yayladağı temasları kapsamında Sebenoba, Çakı, Karaköse, Karacurun, Aydınbahçe, Gözlüce, Yayıkdamlar, Bezge, Leylekli, Yenice, Olgunlar, Sürütme ve Sungur Mahalleleri’nde ziyaretlerde bulundu. Vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi seli ile karşılanan Yeşildal, tüm vatandaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, bu desteğin önümüzdeki dönemde hizmet olarak döneceğini sözlerine ekledi.

SORUNLARI ÇÖZERSE AK PARTİ ÇÖZER

Biz seçim çalışmaları dışında da onlarla her zaman beraber olduğumuz için ziyaretlerimize devam ediyoruz. Biz burada hem AK Parti iktidarı boyunca yaptığımız çalışmaları anlatıyor, hem de onların bizlere talepleri varsa Cumhurbaşkanımıza iletmek üzere bir araya geliyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte onların Cumhurbaşkanımıza destekleri tam. Çözmemiz gereken şeyler var. Zaten çözebilecek durumda olduğumuzu ve kararlılığımızı göstermek için onlarla birlikte buradayız. İnşallah 14 Mayıs’ta biz Yayladağılı hemşerilerimizle birlikte çok önemli bir zafere imza atacağız. Hem yerelde hem de Türkiye genelindeki beklentileri ve bizden istenenleri kısa sürede inşallah hayata geçireceğiz.

14 MAYIS’TA RECEP TAYYİP ERDOĞAN YENİDEN CUMHURBAŞKANI SEÇİLECEK

Yayladağı kuruluşundan bugüne kadar hep halka hizmetten yana, Hakka hizmetten yana tavır alanlara karşı da müspet davranmıştır. Partimizin kuruluşundan bugüne kadar da Hatay’da en yüksek oy aldığımız ilçelerimizin başında geliyor. Vatandaşımızın partimize bakışı, Sayın Cumhurbaşkanımıza bakışı bize önemli bir özgüven katıyor. Daha çok çalışın diyor. Bizi teşvik ediyor. Onun için de vatandaşlarımızın bize bakış açısına müteşekkiriz. Yayladağı halkına şükranlarımızı sunuyoruz. Her zaman doğru çalışanların, halka hizmet edenlerin yanında safında yer aldılar. Bugün buradaki bu manzara da diyor ki Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ilk turda seçimin galibi. Yayladağı halkı diyor ki ‘hiç merak etmeyin, endişeye gerek yok. Ama çalışmaya devam edin, biz arkanızdayız’. 14 Mayıs’ta Recep Tayyip Erdoğan bizim Cumhurbaşkanımız” diye konuştu.

Yayladağı temaslarını tamamlayan Milletvekili adayı Yeşildal, kendisini ilgiyle karşılayan tüm Yayladağılı hemşerilerine teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli