Erten Elektronik
Erten Elektronik
AFED’TEN MUHTEŞEM FESTİVAL

AFED’TEN MUHTEŞEM FESTİVAL

ABONE OL
21 Haziran 2023 12:36
AFED’TEN MUHTEŞEM FESTİVAL
1

BEĞENDİM

ABONE OL

AFED Arama Kurtarma Derneği, Hatay’a destek amaçlı muhteşem bir festivale imza atacak.

Hatay Valiliği, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Samandağ Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleşecek olan festival kapsamında birbirinden ünlü isimler Hatay’da sahne alacak. 6 Şubat’ta 11 ilimizi vuran büyük deprem sonrasında en çok etkilenen illerimizden biri Hatay’dı.

Depremin ilk gününden beri AFED arama ve kurtarma derneği sahada çalışmaları ile aktif oldu. AFED’ten Hatay için sende gel konseptiyle düzenleyecekleri, Hatay’ı ve Hatay esnafını tekrardan ayağa kaldırmak için Hatay, Samandağ’da Samandağ festivali düzenleyecek festivalde Hatay’ın yerel halkı ürünlerini satıp kendilerine katkı sağlanmış olacak olup, festivalde doğa yürüyüşleri, canlı müzik,  çocuklar için oyun alanları ve yüzme-su sporları olacak.

ÜNLÜ İSİMLER HATAY İÇİN SAHNE ALACAK

AFED’in düzenlediği bu muhteşem festivalde Güzeller güzeli manken Tuğba Özay, 2022 Avrupa’nın turizm kraliçesi – influncer ve model Nevide Çiçek,  pop müziğin prensi Gökhan Akar, sevilen sanatçı Arden, Tiktok – Youtube fenomenleri ve hep yek 6 filminde rol alan İzzet Emmi lakabı ile tanınan İzzet Başoğul, Özcan Başoğul, motor show ekibi ve sürpriz isimler bu muhteşem festivalde de Hatay için sende gel konseptiyle Hataylılarla buluşacak. Festival 22 Haziranda başlayıp 1 Temmuz’da sona erecek.

Hatay için sende gel konseptiyle düzenlenen festivale Hayat Büyükşehir Belediyesi, Samandağ Belediyesi ve Hatay Valiliği de bu muhteşem festivale destek olan kurumlar arasında yer alıyor.

Haber: Görkem EMGEN – Ertan TAŞKIRAN

Fotoğraf: Görkem EMGEN

En az 10 karakter gerekli