AGF HEYETİ’NDEN VALİ DOĞAN’A ZİYARET

AGF HEYETİ’NDEN VALİ DOĞAN’A ZİYARET

ABONE OL
2 Nisan 2021 18:11
AGF HEYETİ’NDEN VALİ DOĞAN’A ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün Hatay Gazeteciler Cemiyeti ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu öncesinde Hatay’a gelen AGF Genel Başkanı Mevlüt Yeni ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyeleri Hatay Valisi Rahmi Doğan’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) ev sahipliğinde yapılacak olan Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu öncesinde Hatay’a gelen AGF Genel Başkanı Mevlüt Yeni ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyeleri HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ile birlikte Hatay Valisi Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret ettiler.

MEDENİYETLER ŞEHRİ HATAY’DA OLMAKTAN MUTLUYUZ

Gerçekleştirilen ziyarette Medeniyetler Şehri Hatay’a gelmekten mutlu olduklarını ve federasyonun çalışmaları hakkında Vali Doğan’a bilgiler aktaran AGF Genel Başkanı Mevlüt Yeni, “Federasyonumuz Akdeniz Bölgesi’nde bulunan illerimizden oluşuyor. Üye cemiyetlerimizle her zaman istişare halindeyiz. Federasyonumuzun yaklaşık bir yıl önce gerçekleştireceği olağanüstü genel kurulu pandemi nedeniyle ertelenmişti. Aldığımız tedbirler kapsamında genel kurulumuzu Medeniyetler Şehri Hatay’da bulunan kurucu cemiyetimiz Hatay Gazeteciler Cemiyeti ev sahipliğinde gerçekleştireceğiz. Bizleri makamınızda kabul ettiğiniz için teşekkür ediyor, görevinizde başarılar diliyorum.” dedi.

VALİ DOĞAN’DAN AGF GENEL BAŞKANI YENİ’YE TEŞEKKÜR

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Hatay Valisi Rahmi Doğan, Akdeniz Bölgesi’nin değişik illerinden gelen Gazeteciler Cemiyeti Başkanlarını Hatay’da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını, Hatay Gazeteciler Cemiyeti ev sahipliğinde yapılacak olan Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu’nun alacağı kararların hayırlı olmasını, bundan sonraki yönetimde görev alacak olan AGF Genel Başkanı Mevlüt Yeni ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.

YENİ VE TEMİZYÜREK’TEN VALİ DOĞAN’A TEŞEKKÜR BELGESİ

Gerçekleştirilen ziyarette yapılan konuşmaların ardından AGF Başkanı Mevlüt Yeni ve HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ne gösterdiği hassasiyet ve ilgiden dolayı Hatay Valisi Rahmi Doğan’a bir teşekkür belgesi takdim edildi.

İGC YENİDEN AKDENİZ GAZETECİLER FEDERASYONU’NDA

AGF Genel Başkanı Mevlüt Yeni ve beraberinde bulunan Yönetim Kurulu Üyeleri, Hatay Gazeteciler Cemiyeti ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu öncesinde İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Rızkullah Terbiyeli ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyarette AGF Genel Başkanı Mevlüt Yeni, İGC’nin yeniden federasyona katılım belgesini İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli’ye takdim ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli