“AK Parti Hatay 2023’e hazır”

“AK Parti Hatay 2023’e hazır”

ABONE OL
28 Mayıs 2022 21:47
“AK Parti Hatay 2023’e hazır”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen İstişare Toplantısı, bugün özel bir otelde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Programa Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Genel Merkez SKM Başkanı Harun Tüfenkçi, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Gülay Samancı, AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, AK Parti Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Hüseyin Şanverdi, İlçe belediye başkanları, İlçe başkanları, İl ve ilçe yöneticileri ve partililer katıldı. İlk toplantı AK Parti İl Binası’nda gerçekleşti. İl seçim işleri komisyonu toplantısının ardından heyet geniş katılımlı toplantıya geçti.

YAVUZ: ÜSTÜMÜZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Toplantıda konuşan Ali İhsan Yavuz; “Tek bir oyun bile zayi olmasına müsaade etmeyeceğiz. Bu davada milyonlarca insanın emeği var. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın emeği var. Bizlerde üstümüze düşeni en son noktaya kadar yapacağız” dedi.


Genel Merkez SKM Başkanı Harun Tüfenkçi yaptığı sunumuyla Seçim Koordinasyon Merkezlerinin çalışma esaslarını anlattı.


Akdeniz Bölgesinden Sorumlu Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Gülay Samancı Hatay’ın geçmiş dönem seçim sonuçlarını değerlendirerek sandıklara sahip çıkmanın önemini vurguladı.

YEŞİLDAL: ÜSTDÜZEY KOORDİNASYON İLE ÇALIŞIYORUZ

Toplantıda il ve ilçe teşkilatlarıyla yüksek bir koordinasyon içerisinde çalıştıklarının altını çizen AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal; “Görevi devraldığımız günden itibaren gerek partimizin il teşkilatıyla gerekse de ilçe teşkilatlarımızla üst düzey bir koordinasyon içerisinde mukaddes şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte de yine teşkilatımızın kıymetli üyeleriyle birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah özverili çalışmalarımız neticesinde 2023 seçimlerinde en yüksek oyu alan şehirlerden olmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un genel ve yerel seçimlere yönelik bir sunum gerçekleştirdi. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda, Hatay’daki sorunlar da masaya yatırıldı. Toplantı çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Haber: Hikmet OTUZBİR

En az 10 karakter gerekli