Erten Elektronik
Erten Elektronik
AK TEŞKİLATIN ERZİN’DEKİ YÜZ AKI “BURAK BİLA”

AK TEŞKİLATIN ERZİN’DEKİ YÜZ AKI “BURAK BİLA”

ABONE OL
5 Aralık 2023 20:10
AK TEŞKİLATIN ERZİN’DEKİ YÜZ AKI “BURAK BİLA”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yatırımları ile Erzin’e değer katan iş insanı Burak Bila Erzinlilerin gönlündeki Belediye Başkanı adayı olarak öne çıkıyor.

Erzin’i ayağa kaldırma hedefi ile AK Parti’den aday adayı olan Bila, kamuoyu yoklamalarında Erzin’deki en yüksek oyu alarak belediye başkanlığına en yakın isim olarak dikkat çekiyor. Burak Bila tüm kamuoyu yoklamalarından da ilk sırada çıkmayı başardı. Son olarak ASAL Araştırma firması tarafından binlerce Erzinli vatandaş arasında yaptığı ankette olumlu oyların yarısına yakınını alan Bila AK teşkilatın Erzin’deki yüz akı olmayı başardı.

ERZİN’İMİZİ VİTRİNE ÇIKARMAK İÇİN ADAYIM

Erzin’in geri planda kalmasını kabullenmeyen ve büyük potansiyel barındıran kenti bölgenin yıldızı yapmak adına aday adayı olduğunu belirten Burak Bila, süreç ile ilgili gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. ASAL araştırma şirketi tarafından yapılan kamuoyu araştırmasında %24 ile açık ara ilk sırada çıkan Burak Bila, yaptığı açıklamada; “Erzin’imizi son dönemde belediyecilik anlamında geri planda bırakıldığını gördük. Bu durumu kabullenmemiz mümkün değildir. Biz doğduğumuz topraklara değer katmak adına inisiyatif alarak AK Parti’mizden aday adayı olduk. Bizim öne çıkmamız ilçemiz adına hayırlı da oldu diyebilirim. İlçemizin gerçekten AK Parti belediyeciliğine olan ihtiyacını gördük. Son yapılan kamuoyu yoklamasında da %24 ile ilk sırada halkımız bize teveccüh gösterdi. Yapılan ankette %17 de cevap vermemiş. Bizim hedefimiz o %17’lik kısma da ulaşarak projelerimizi aktarmak. İnşallah aday olur da seçilirsek Yeşil Erzin’imizi projelerimizle daha da yeşil ve yaşanabilir bir kent haline getirmektir. Bizlere bu süreçte destek veren tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Erzin için 31 Mart’a kadar mücadele etmeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

ERZİNLİLERİN GÖNLÜNDEKİ ADAY BURAK BİLA

Erzinli vatandaşlar kentte çok sayıda yatırım ile istihdam yaratan ve Erzin’e değer katan iş insanı Burak Bila’nın başkan adayları olmasını istiyor. Burak Bila’nın vizyonu ile Erzin’i değiştireceğine ve dönüştüreceğine inandıklarını kaydeden vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere AK Parti’nin tüm kademelerindeki yetkililere seslenerek Burak Bila’nın aday gösterilmesini isteyerek seçilmesini ise kendilerine bırakmalarını istediler. Burak Bila’nın önce Allah’a, sonra da kendilerine emanet olduğunu kaydeden Erzinli vatandaşlar, yoğun sevgi gösterilerindeki Burak Bila’yı Erzin’e başkan seçtireceklerini de sözlerine eklediler.

En az 10 karakter gerekli