AKBEZ MUHTARI DEMİR’DEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

AKBEZ MUHTARI DEMİR’DEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

ABONE OL
13 Haziran 2022 22:15
AKBEZ MUHTARI DEMİR’DEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), “Temiz ve Sağlıklı Çevre” ilkesiyle kanalizasyon şebekesi ihtiyacı olan noktalar çalışmalarını sürdürüyor.

Atık suların sağlıklı şekilde toplanması ve çevreye zarar vermeyecek şekilde tahliyesini sağlamak amacıyla alt yapı çalışmalarını sürdüren Genel Müdürlük, Hassa ilçesine bağlı Akbez Mahallesi Abdurrahman Demirel Caddesi semt pazarı bölgesinde yeni atıksu hattı çalışması gerçekleştirdi.

Ortak yaşam alanlarının temiz kalmasına ve sağlıklı yaşama katkı sağlandığına dikkat çeken HATSU, 300’lük beton borularla 650 metre atık su hattı imalatı yapıldığı çalışmada 1 kepçe, 1 kamyon ve 3 personelin görev aldığı bilgisini verdi.

Mahalle sakinleri adına düşüncelerini dile getiren Akbez Mahalle Muhtarı Bilal Demir, “Vatandaşlarımız kötü kokulardan dolayı pazara gelemiyordu. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile geçen hafta gittik görüştük ve çalışmalara başlandı. Burada emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş ve HATSU ekiplerimize teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli