Erten Elektronik
Erten Elektronik
AKDENİZ BALIK RESTAURANT YENİDEN HİZMETTE

AKDENİZ BALIK RESTAURANT YENİDEN HİZMETTE

ABONE OL
7 Eylül 2023 13:33
AKDENİZ BALIK RESTAURANT YENİDEN HİZMETTE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’da balığın en lezzetli halini müşterilerine sunan Akdeniz Balık Restaurant Defne’ye bağlı Orhanlı köprüsü mevkii Çekmece Mahallesi 267. sokakta yeniden hizmet vermeye başladı.

6 Şubat depreminin yaralarını kısa sürede sarmayı başararak müşterilerine en kaliteli hizmeti vermeye başlayan Ahmet Akamoğlu’nun sahipliğindeki Akdeniz Balık Restaurant, balık ve deniz ürünleri, ızgara çeşitleri, birbirinden lezzetli mezeler ve içecek çeşitlerinin yanı sıra nezih ortamı ile ağzının tadını bilen müşterilerine hizmetlerini kaliteli kadrosuyla sürdürüyor.

AKAMOĞLU: LEZZETLERİMİZİ TATMAYA HERKESİ BEKLİYORUZ

Akdeniz Balık Restaurant işletmecisi Ahmet Akamoğlu, deprem felaketinin ardından yeniden hizmet vermeye başlamalarından dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Tüm vatandaşları lezzetleri yerinde tatmaya beklediklerini belirten Akamoğlu; “6 Şubat Kahramanmaraş merkezli afetten bu yana şehrimizi terk etmedik. Acımızı bir kenara bırakıp bu şehri yeniden ayağa kaldırmak için mücadele ettik ve ediyoruz. Akdeniz Balık Restaurant ailesi olarak ölenlerimize rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bütün dostlarımızı, kardeşlerimizi ve arkadaşlarımızı yeniden ağırlamaktan onur duyarız.

Akdeniz Balık Restaurant Orhanlı Köyü kavşağında yeniden hizmete başlamıştır” dedi.

Defne’ye bağlı Orhanlı köprüsü mevkii Çekmece Mahallesi 267. Sokakta hizmet veren Akdeniz Balık Restaurant’a ayrıca 0535 824 90 95 numaralı telefondan da ulaşabilir, birbirinden lezzetli yemekleri istediğiniz yere sipariş verebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli