“AKSA Hatay’a yetemiyor”

“AKSA Hatay’a yetemiyor”

ABONE OL
21 Aralık 2022 17:19
“AKSA Hatay’a yetemiyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bölgenin doğalgaz dağıtım ağındaki tek firması olan ve kentte 75. Yıl Bulvarı’nda bulunan tek şube ile hizmet veren AKSAGAZ firması hizmette yetersiz kalmaya devam ediyor.

Antakya ve Defne gibi yoğun nüfuslu iki ilçeye tek şube ve yetersiz sayıda personelle hizmet veren AKSAGAZ firması, müşterilerden yoğun şeklide şikayet alıyor. Antakya’nın yarım milyona yakın nüfusuna Defne’nin de potansiyelinin eklenmesi, her geçen yıl doğalgaz abone sayısının katlanarak artmasına rağmen, personel sayısında ve şube sayısında artış gözlenmeyen AKSAGAZ firmasına tepki gösteren vatandaşlar, firmanın yoğunluğa çözüm bulmasını istiyor.

“SIRA BEKLERKEN İŞİMİZE GEÇ KALIYORUZ”

Abonelik açtırmak ve diğer işlemler için sabahın erken saatlerinden itibaren uzun süren kuyruklara girmek zorunda kalan vatandaşlar yaptıkları açıklamalarda; “AKSAGAZ gibi önemli bir kurumun iki büyük ilçeye tek şube ile hizmet vermesi kabul edilemez. Antakya’da ve Defne’de her geçen gün abone sayısı artıyor. Biz sabahın bu saatinde soğuk havada sıra beklemek zorunda değiliz. Biz işlemlerimizi yaptırmak için kuyrukta sıra beklerken işimize geç kalıyoruz. Onlarca kişinin bulunduğu sırada beklerken her türlü hastalığa yakalanma durumu söz konusu. Bu konuda defalarca şikayette bulunmamıza rağmen hiçbir adım atılmadı. AKSAGAZ yöneticilerine ve firma yetkililerine bir kez da basın aracılığıyla duyurmak isteriz ki şube sayısını da personel sayısını da arttırmaları gerekmektedir. Fatura döneminde personel gider kalemini, ulaştırma bedelini eklemeyi biliyorsanız, bizlere en kaliteli hizmeti de vermek zorundasınız. Vatandaşlara yapılan bu işkenceyi sona erdirmek için, Antakya’da ve Defne’de birer şube daha faaliyete geçirilmelidir. Artan nüfusa uygun çözümler derhal üretilmeli, vatandaşların sabah erken saatte kuyruklarda bekleme işkencesine son verilmelidir ayrıca abonelik işlemlerinden sonra da gaz açımı günler sürmektedir” ifadelerini kullandılar.

AKSAGAZ yetkililerine seslenen vatandaşlar, çağrılarının bir an önce dikkate alınmasını istiyor.(Haber:Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli