Erten Elektronik
Erten Elektronik
AKSOY: ANTAKYA BELEDİYESİ’Nİ VE HBB’Yİ KAZANACAĞIZ

AKSOY: ANTAKYA BELEDİYESİ’Nİ VE HBB’Yİ KAZANACAĞIZ

ABONE OL
4 Mart 2024 11:39
AKSOY: ANTAKYA BELEDİYESİ’Nİ VE HBB’Yİ KAZANACAĞIZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Antakya Belediyesi’ni ve Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacaklarını söyledi.

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile birlikte Günyazı, Kisecik, Haraparası, Kuzeytepe, Karlısu, Ekinci, Küçükdalyan ve Serinyol Mahalleleri’nde programlara katılan Aksoy, sevgi gösterileriyle karşılandı.

Aksoy tarafından gerçekleştirilen ziyaret programlara HBB Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, CHP Antakya Belediye Meclis Üyesi Adayları, partililer ve çok sayıda vatandaşlar katılım gösterdi. Toplantılara yoğun katılım gösteren vatandaşlar Aksoy’a ilgi gösterirken, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Antakya Belediyesi’ne CHP ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bayraklarını dikeceklerini belirttiler.

ANTAKYA’NIN 95 MAHALLESİ’NE EŞİT HİZMET VERECEĞİZ

Gerçekleştirilen toplantıda Antakya’nın yeniden küllerinden doğması için birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde hep birlikte yöneteceklerini belirten CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Değerli Antakyalılar, geçtiğimiz yıl 6 Şubat’ta büyük bir felaket yaşadık. Yaşadığımız deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Antakya’nın sorunlarını ve taleplerini bilen birisi olarak Allah’ın izniyle başkan olduğumda hepsini çözeceğiz. Antakya’nın 95 mahallesine eşit bir şekilde yapacağımız planlama ile öncelik sırasına koyarak hizmetlerimizi en iyi şekilde yapacağız. Şunu özellikle bilmenizi istiyorum ki, birileri tarafından hep söylenen ‘Merkezi yönetim ile yerel yönetim bir arada olmazsa hizmet gelmez!’ Bakın buradan gerçek bir bilgiyi sizlere aktarmak bizlerin boynunun borcudur. Antakyalıların devlete ödediği vergilerin yüzde 5,5’i kentlere geri gönderilir. İller Bankası’ndan da gelecek olan para bellidir. Hangi belediye hangi partiden olursa olsun, bu değişmezdir. Aksini iddia eden varsa gelsin bize anlatsın eğer doğru ise ben siyaseti bırakırım. Antakyalıların kafasını karıştırmaya kimsenin gücü yetmez, yetmeyecektir de. Antakya’mızın yeniden ayağa kalkması için yapacağımız hizmetlerle alakalı tanıtım çalışmalarımızı kamuoyuna 9 Mart’ta açıklayacağız. Biz önce kendimize, sonra da Antakya halkının iradesine güveniyoruz. İnşallah 31 Mart akşamı sandıkları patlatarak, 25 yıl sonra yeniden CHP’nin bayrağını dikeceğiz. Gösterdiğiniz teveccüh ve sıcak karşılamanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli