Erten Elektronik
Erten Elektronik
AKSOY: “ANTAKYA HALKINI ASLA YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”

AKSOY: “ANTAKYA HALKINI ASLA YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”

ABONE OL
26 Şubat 2024 22:56
AKSOY: “ANTAKYA HALKINI ASLA YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Emlak Konut Prefabrik Geçici Yaşam Merkezi’nde yaşamını sürdüren vatandaşları hanelerinde ziyaret etti.

6 Şubat 2023 tarihinde Hatay’da meydana gelen ve Asrın Felaketi olarak nitelendirilen deprem sonrasında Emlak Konut Prefabrik Geçici Yaşam Merkezi’nde yaşamını sürdüren vatandaşları hanelerinde ziyaret eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Konteyner kentlerde barınma ihtiyacını sürdüren Antakya halkını asla yalnız bırakmayacağız.” dedi.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılanan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Depremin meydana getirdiği birçok sorunu el birliği ile çözeceğiz. Belediye olarak üzerimize düşen her çalışmayı yapacağız ve vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmayacağız. Antakya halkını asla ve asla umutsuz bırakmayacağız. Antakya’nın ve Antakya halkının umudu biz olacağız. Antakya’mızı yeniden ayağa kaldırıp, eskisinden daha iyi ve huzurlu günlere kavuşturacağız. Misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli