“Alkaya: Bayramlar kenetlenme ve yardımlaşma demektir”

“Alkaya: Bayramlar kenetlenme ve yardımlaşma demektir”

ABONE OL
20 Temmuz 2021 18:24
“Alkaya: Bayramlar kenetlenme ve yardımlaşma demektir”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, Sevgi, barış, kardeşlik, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, milletçe birlik ve beraberliğin daha da pekiştirildiği bir kurban bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bu milletin, tarih boyunca adaletten, barıştan, kardeşlik ve hoşgörüden yana olduğuna değinen Alkaya, şu ifadelere yer verdi: “Millet olma irademizi diri tutan; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren, rahmet ve bereket dolu bir Kurban Bayramını daha birlikte idrak etmenin huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Dünya coğrafyasında gerek insanlık onuru, gerekse Müslümanlar zulüm altındalar. Yaşanan üzücü olaylar neticesinde canlarını bizlere teslim etmiş veya birçok yakınını kaybetmiş olan Müslüman kardeşlerimiz, bir kurban bayramına daha içlerindeki bu buruklukla girmektedir. İnancımız ve insanlığımız gereği, evlerinden, yurtlarından uzak olan kardeşlerimize kucak açmak bizim görevimizdir. Bu nedenle dün olduğu gibi bugünde dünyanın neresinde olursa olsun her mazluma sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Toplumsal barışın ve huzurun pekiştiği; sorunlar bulunsa da yüzlerin güldüğü ve herkesin ortak duygularda birleştiği, bayramların toplumun birbirini kucakladığı ve kenetlendiği, ihtiyacı olanlara, yokluk içinde bulunanlara sahip çıkma, yardım eli uzatma günleridir.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Hataylıların bu şuurla, Bayram günlerini maneviyatına uygun şekilde değerlendireceğine yürekten inanıyor, tüm Müslüman aleminin Kurban Bayramı‘nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

En az 10 karakter gerekli